Wpis z mikrobloga

Takie przemyślenia mnie naszły podczas seksu.

Będąc facetem,dobrze zbudowanym i bzykajac milfisko czuje się czasami że to uczucie seksu jest takie mało męskie choć przyjemne. To całe pocieranie skóry o skórę nawet jak jest wilgotno.

I nie jestem gejem, absolutnie. zawsze mi staje przy niej i mogę godzinami.
Po prostu podświadomie czuje się bardziej męski podczas sportu, na siłowni, na rowerze w trudnym terenie pchając pół dnia rower szlakiem, paryjami lub przenosząc go z bagażem przez rzekę, i szukając miejsca na obóz w dżungli, itd.
Uciekając przed hordami psów w obcym kraju rowerem, bikepacking, adrenalina się pojawia, serce mocno bije i jest emocja typowo męska.

A bzykajac czuję się jak fiflak jakiś czasami, jak pisda jakaś, taka nijaka. Właśnie przez fakt że s--s jest taką czynnością czułą, uspokajającą, relaksującą i mega przyjemną, że nie ma w nim już wyzwania bo już baza jest zdobyta.

Tak jakby za dużo przyjemności sprawiało że czuje się mniej męski.
A rozwiązywanie problemów, ogromne emocje i wyjście z opresji i zagrożenia w podróży dawało mi więcej męskości w mojej głowie.
Nie wiem skąd mi się to pojawia w głowie.
Ma ktoś podobnie?

#seksy
#m--f
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#logika
#psychologia
#psychiatria
#psychoterapia
#psychiatryk
#silownia
#pytanie
#pytaniedoeksperta
#pytaniedorozowychpaskow
#pytaniedoniebieskichpaskow
#przemyslenia
#zalesie
#niewiemjaktootagowac
#seksuologia
#takaprawda

#zwiazki
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Będąc facetem,dobrze zbudowanym i bzykajac milfisko czuje się czasami że to uczucie seksu jest takie mało męskie

@adamsowaanon: Teraz jeśli uprawiasz s--s z kobietą jesteś mało męski, koniec świata ()
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: i dobrze Ci się wydaje że jesteś niemęski podczas seksu z nią. Traktujesz ją jak przedmiot... mężczyzna tak nie postępuje... tak postępuje debil albo jakiś gówniarz. Może jak kiedyś dorośniesz i zaczniesz to robić z kimś kogo szanujesz i darzysz jakimś uczuciem i przestaniesz tak nazywać to poczujesz się przy tym męsko...
  • Odpowiedz