Wpis z mikrobloga

• 0
@t-mar: anulowali Ci przez iOS?
@cherrz Tworzysz nowe konto iCloud na turcje (można to zrobić przez apple music), kupujesz karty przedpłacone i ładujesz nimi portfel w app store, otwierasz youtube i kupujesz sybskrypcję i cieszysz się życiem :)
  • Odpowiedz
@pottymouth: Dzięki Mirek, niektórym dasz chleb jak są głodni, a Ci powiedzą że za dużo zachodu z gryzieniem XD, dosłownie zajeło mi to 15 minut, mając już kupionego prepaida i tylko 1 iphonea. Jak sobie doładowałem prepaidem tam większą kwotę, ale się wylogowałem z tego konta na swoje, to będzie się kasa za abonament mimo wszystko automatycznie ściągać? Czy będę musiał się przelogować na te konto raz w miesiącu?
  • Odpowiedz
  • 0
@pat37: Nie mam pojęcia ale też chyba tak zrobię, że kupię za 1000try i zostawie, żeby się samo pobierało. Raczej jak będą środki na koncie to będzie automatycznie ściągać.
  • Odpowiedz
  • 0
@4don: Jest taka strona TurkKeys albo coś takiego, musisz poszukać na tagach albo na pepperze i tam chyba wychodzi najlepiej ale to różnica kilku złotych przy większych kartach więc nie dziaduj bardziej tylko kup co jest xD
  • Odpowiedz
@pat37: pobiera samo. Płacę tak za nitro na discorda i duolingo raz w roku tj przelogowuję się miesiąc przed, doładowuję konto apple, potem przychodzi faktura i zapominam na kolejny rok, więc w przypadku miesięcznej subskrypcji powinno działać podobnie
  • Odpowiedz
@MozeJopek +4
@benkenobi1111 @RUMC4J6: zapomnialem o tym napisac ale opisze to na szybko w skrocie. ustawiasz region iphone na turcje, zakladasz nowe konto apple id(nie musisz miec vpn), przy rejestracji wybierasz turcja. numer telefonu ktory trzeba podac przy rejestracji moze byc z polski, nawet moze juz wykorzystany
  • Odpowiedz