Wpis z mikrobloga

Czy jest ktoś w stanie wyjaśnić zagadkę z brakiem recenzji #wukong ? W dniu premiery była tylko jedna zagraniczna IGN, polscy recenzenci wstrzymali się, ponieważ gra w wersji przedpremierowej miała ponoć pełno bugów i nawet otwieranie skrzyń i interakcje ze światem powodowała natychmiastowy i całkowity crash gry. Widzę, że są już jakieś playthrough i gameplaye zarówno z wersji PC-towych, jak i z PS5. Był jakiś patch 0day, który rozwiązał wszystkie problemy? Jeżeli tak, to czemu nadal nie ma żadnych recek? O co tutaj chodzi? #gry #xbox #ps5 #konsole #pc
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

gra w wersji przedpremierowej miała ponoć pełno bugów i nawet otwieranie skrzyń i interakcje ze światem powodowała natychmiastowy i całkowity crash gry.

@Smartek: Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego nie ma recenzji.
  • Odpowiedz
@Smartek: Może niewielu wysłano te przedpremierowe kopie i może za późno, żeby zdążyli ukończyć (zgaduję, bo nie mam żadnej wiedzy w temacie).
  • Odpowiedz
@Smartek: osobiście żadnych takich bugów nie doświadczyłem w ciągu tych +/- 6 godzin, gra trzyma stabilne 60 klatek na ustawieniach średnio-wysokich z wyłączonym RTX, więc jak na mój pc to i tak imponująco.

Brak recenzji uzasadnił bym raczej małym hype na grę. Mimo, że obecnie bije rekordy, to ja osobiście usłyszałem o niej parę dni przed premierą. W porównaniu do innych dużych premier z poprzednich lat, to o tej grze
  • Odpowiedz
  • 0
@bociek859 no tak, ale skoro robią teraz, bo nie mieli czasu, a gra praktycznie była niegrywalna to pytam czy i kiedy pojawił się patch, który magicznie wszystko naprawił.
  • Odpowiedz