Wpis z mikrobloga

Wypiek wydawał się spoko, ale wbudowana klawiatura bez możliwości ustawienia własnej, to srogie n----------e umysłowe.

@LeslieDancer: Przecież nie ma żadnej wbudowanej klawiatury.
  • Odpowiedz
  • 0
@cukru: inaczej. Aplikacja korzysta z klawiatury której używam na co dzień, lecz w wersji okrojonej o funkcje takie jak autokorekta, czy propozycje słów. Przez to redagowanie jakiejkolwiek treści przed opublikowaniem trwa wieczność.
  • Odpowiedz
Aplikacja korzysta z klawiatury której używam na co dzień, lecz w wersji okrojonej o funkcje takie jak autokorekta, czy propozycje słów. Przez to redagowanie jakiejkolwiek treści przed opublikowaniem trwa wieczność.

@LeslieDancer: Nic takiego u mnie nie występuje, czy to z Gboardem czy wbudowaną klawiaturą Samsunga.
  • Odpowiedz
Poleca ktoś jakąś apkę na androida dla tego cudownego portalu?

@LeslieDancer: Skorzystaj z oficjalnej aplikacji. Nie ma reklam, a jeśli będziesz miał jakieś uwagi lub sugestie do niej, podeślij je bezpośrednio nam - uwzględnimy je przy kolejnych aktualizacjach :)
  • Odpowiedz
  • 1
@wykop: najpierw bezpodstawnie zbanowaliście moje 10-letnie konto. Kilkukrotnie pisałem do was w tej sprawie, nie raczyłiście odpowiedzieć w żaden sposób. Teraz okazuje się, że jednak potraficie odpisać. W pierwszym lepszym wpisie, gdzie nikt nawet o to nie prosił. Więc z całym brakiem szacunku - w głębokim poważaniu mam waszą oficjalną aplikację.
  • Odpowiedz
@LeslieDancer: w głębokim poważaniu mam waszą oficjalną aplikację

No to nie masz zbytnio wyboru, póki co oficjalna alpikacja wykopu jest najlepszym rozwiązaniem. Wypieku nie chcesz używać, pozostaje jeszcze strona mobilna w przeglądarce.

Jak zainstalujesz sobie stronę www.wykop.pl jako aplikacja PWA w przeglądarce Kiwi / Edge / Firefox to działa całkiem OK,
Jeśli skorzystasz z mojego stylu Wykop X Style to nie ma żadnych reklam i możesz skonfigurować wygląd aplikacji w dowolny sposób,
  • Odpowiedz
@LeslieDancer późno odpowiadam, ale o co ci chodzi z tą wbudowaną klawiaturą? XD Przecież to aplikacja jak każda inna, nie wprowadza żadnych zmian w klawiaturze xD
  • Odpowiedz
@LeslieDancer domyślam się, że używasz samsungowej klawiatury? Jest to błąd a nie zamierzone zachowanie, więc musisz to zgłosić twórcom Wypieku, nawet jeśli są dziadami i walnęli do niego reklamy. I tak nie ma alternatywy na razie.
  • Odpowiedz