Wpis z mikrobloga

W najnowszym odcinku Iza pokazuje gdzie na początku września leci ekipa frajerow - Grecja.

Znalezienie tej willi na bookingu nie jest ciezkie po tym co pokazała na nagraniu, na początku września kosztuje 900 euro za dobę. Oficjalnie może zameldować się tam 14 osób (ile będzie w rzeczywistości to się może okaże), ale zakładając oficjalne maximum = daje nam to 64 euro na osobę. Tydzień wyniesie 449 euro. Iza chwali się jeszcze ze GC szczodrze płaci jej polowe czyli 225 euro.

Nikogo, ale to jeszcze raz powtórzę, NIKOGO na etacie nie stać na takie ekskluzywne wakacje.

#frajerzyzmlm
gymw8nhnzd - W najnowszym odcinku Iza pokazuje gdzie na początku września leci ekipa ...

źródło: Screenshot 2024-08-21 at 14.01.05

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nikogo, ale to jeszcze raz powtórzę, NIKOGO na etacie nie stać na takie ekskluzywne wakacje.

@gymw8nhnzd: jestem przekonany, ze ona moze w to gleboko wierzyc. Ta dziewczyna normalnie by pewnie siedziala na wsi gdzies na podkarpaciu i zarla mielone, a tak udalo jej sie troche wyrwac. Zapewne Bocian to juz tam wjechal na grubo, bo Iza nie wyglada jakby byla na szczycie tej piramidy, wiec predzej czy pozniej trzeba sie
  • Odpowiedz
  • 4
@gymw8nhnzd ale mi jak zakład stawia jakiś wyjazd "szkolenie" to płaci za wszystko sam 100%, no może oprócz piwerek na rano, no to wtedy faktycznie sam muszę do zabki pobiec.
  • Odpowiedz
@gymw8nhnzd: Daję sobie rękę uciąć że te lisy z GC powiedziały jej, że tydzień będzie kosztował 1000€/osobę, a oni jej dopłacą połowę czyli 500€. Więc jeszcze na niej zarobią 50€ ;-)
  • Odpowiedz
@gymw8nhnzd: oni tam wszyscy płacą za te ich "jachty", "wille". Najśmieszniejsze są gale, na które żeby się pojawić też muszą zapłacić XDD
  • Odpowiedz
@Ka4az: u mnie w korpo ciezko ludzi namowic na wyjazdy integracyjne a czasamk sa fajne, tory wyscigowe, strzelnice, impreza zorganizowana w hotelu nawet jak to za darmo jest a jakby zaplacic trzeba bylo to nikt nawet na p--o po pracy by nie wyszedl xD

A oni za to placa i jeszcze ske tym chwala
  • Odpowiedz