Aktywne Wpisy
rafal-heros +113
Jak to wynajmujecie pokój?

źródło: 1000009832
Pobierz
alylayl23 +1
przychodze z pytaniem, mam 30 lat pracuje sobie zdalnie w domu u matki od 3 lat.
zarabiam okolo 10-13k netto, praktycznie 80% wyplaty zostaje mi na koncie
na nic ciekawego nie wydaje pieniedzy, mam juz na koncie 140k zlotych oszczednosci, pytanie co mozna z nimi zrobic? co wy byscie zrobili?
na mieszkanie za malo, prace mam dobrze platna ale nie za bardzo pewna zeby ladowac sie w kredyt na mieszkanie
co najlepiej zrobic z takimi
zarabiam okolo 10-13k netto, praktycznie 80% wyplaty zostaje mi na koncie
na nic ciekawego nie wydaje pieniedzy, mam juz na koncie 140k zlotych oszczednosci, pytanie co mozna z nimi zrobic? co wy byscie zrobili?
na mieszkanie za malo, prace mam dobrze platna ale nie za bardzo pewna zeby ladowac sie w kredyt na mieszkanie
co najlepiej zrobic z takimi
Ja mam propozycję taką, żeby wystawić mecenasa Kaszewiaka.
Mecenas Piotr Kaszewiak, znany z programu “Sprawa dla reportera”, to idealny kandydat na prezydenta Polski. Jego wieloletnie doświadczenie prawnicze i zaangażowanie w pomoc potrzebującym pokazują, że jest osobą kompetentną i empatyczną.
Kaszewiak jest ceniony za swoją uczciwość i profesjonalizm, co czyni go kandydatem, który może zjednoczyć wszystkich Polaków. Jego praca w mediach i liczne publikacje świadczą o głębokim zrozumieniu problemów społecznych i prawnych, z jakimi boryka się nasz kraj.
#wybory #polska #polityka #przemyslenia #przemysleniazdupy
źródło: temp_file6501809619785085590
PobierzNo, jak dla mnie byłby ok. Na pewno lepszy, niż Kamysze, Holowanie i spółka ¯_(ツ)_/¯
https://youtu.be/aq7oWfx6sSY?si=FVopo1O9YxmfGxCJ
On był, jest i będzie co najwyżej komikiem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
( ಠ_ಠ)
@BezDobry: Jakby wywalił kwity na pozostałych to cała polska scena polityczna by się zdziwiła. Jeszcze standupy midasa w pakiecie i prezydentura w kieszeni xD
No przecież, napisałem że to najlepszy z możliwych kandydatów (⌐ ͡■