Wpis z mikrobloga

Nieubłaganie zbliża się dzień w którym partie polityczne ogłoszą swoich kandydatów na prezydenta RP.

Ja mam propozycję taką, żeby wystawić mecenasa Kaszewiaka.

Mecenas Piotr Kaszewiak, znany z programu “Sprawa dla reportera”, to idealny kandydat na prezydenta Polski. Jego wieloletnie doświadczenie prawnicze i zaangażowanie w pomoc potrzebującym pokazują, że jest osobą kompetentną i empatyczną.

Kaszewiak jest ceniony za swoją uczciwość i profesjonalizm, co czyni go kandydatem, który może zjednoczyć wszystkich Polaków. Jego praca w mediach i liczne publikacje świadczą o głębokim zrozumieniu problemów społecznych i prawnych, z jakimi boryka się nasz kraj.

#wybory #polska #polityka #przemyslenia #przemysleniazdupy
BezDobry - Nieubłaganie zbliża się dzień w którym partie polityczne ogłoszą swoich ka...

źródło: temp_file6501809619785085590

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mecenas Piotr Kaszewiak, znany z programu “Sprawa dla reportera”, to idealny kandydat na prezydenta Polski. Jego wieloletnie doświadczenie prawnicze i zaangażowanie w pomoc potrzebującym pokazują, że jest osobą kompetentną i empatyczną.

@BezDobry: Jakby wywalił kwity na pozostałych to cała polska scena polityczna by się zdziwiła. Jeszcze standupy midasa w pakiecie i prezydentura w kieszeni xD
  • Odpowiedz
  • 0
@grubson234567

>Mecenas Piotr Kaszewiak, znany z programu “Sprawa dla reportera”, to idealny kandydat na prezydenta Polski. Jego wieloletnie doświadczenie prawnicze i zaangażowanie w pomoc potrzebującym pokazują, że jest osobą kompetentną i empatyczną.

@BezDobry: Jakby wywalił kwity na pozostałych to cała polska scena polityczna by się zdziwiła. Jeszcze standupy midasa w pakiecie i prezydentura w kieszeni xD

No przecież, napisałem że to najlepszy z możliwych kandydatów ( ͡
  • Odpowiedz