Aktywne Wpisy
nie_odpisuj +3
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
smuteczek2000s +27
Też chcielibyście czasem spakować się i uciec gdzieś na drugi koniec Polski, żeby zacząć życie od nowa? Ja ostatnio mam tak często. Ten rok mnie chyba zjadł i wyrzygał, ale jeszcze żyję i doceniłam wiele rzeczy. Jednak ten rok staje się momentami jakimś piekłem.
Miewam momenty, gdy nic nie przynosi mi szczęścia, choćbym bardzo chciała, nie potrafię.
Życie pędzi w biegu, a ja stukam tylko butami na obcasie o płytki, beton i dywan w biurze.
Marzenia?
Miewam momenty, gdy nic nie przynosi mi szczęścia, choćbym bardzo chciała, nie potrafię.
Życie pędzi w biegu, a ja stukam tylko butami na obcasie o płytki, beton i dywan w biurze.
Marzenia?
Jak za długo posiedzę na fotelu w pracy przed monitorem, to potem jak wstanę przez chwilę mam zawroty głowy. Od paru lat się to dzieje. Im jestem starszy tym czuję że się pogłębia, choć jeszcze bardzo daleko jest do omdlenia czy zasłabnięcia. 40 lat mam teraz.
To normalne, czy dasię jakoś przeciwdziałać?
@Kawazmlekiem96: mam pulsometr - wystarczy ze tętno jest niskie, regularnie biegam albo startuję w biegach zorganizowanych i to nie jest festynowy truchcik.