Wpis z mikrobloga

@Leosiaa dobrze że mieszkam ze starymi dziadkami i czasem tylko jedna babka zza ściany głośniej telewizor puści, chociaż po zwróceniu uwagi kupiła se nawet słuchawki ()
  • Odpowiedz
@Leosiaa ja też mieszkam w bloku, głównie ludzie w średnim wieku, pieski są ale jak któryś szczeknie to dosłownie raz na ruski rok, kilkoro dzieci też mieszka ale nie słyszę żeby się darły. Nie mam absolutnie na co narzekać.
  • Odpowiedz
@Alzena pieski są akurat najgorsze. Jest taki jeden mały wyjec ,ale na szczęście tak daleko ,że prawie nie słychać. Źle go wychowali bo drze mordę jak wychodzą z domu.
  • Odpowiedz
@sameowoce: Zwłaszcza latem, jak n--------a słońce z nieba i podgrzewa ci tak mieszkanie, że się gotujesz. Albo zimą, kiedy musisz grzać więcej niż sąsiedzi. W rodzinie mam takich ludzi, co kupili mieszkanie w okazyjnej cenie na takim ostatnim piętrze w słabo izolowanym bloku z wielkiej płyty. Wytrzymali 4 lata, w dwa ostatnie wyjeżdżali z domu na miesiąc w największe upały, bo nie dało się wytrzymać ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@bart40404: A słyszałeś o cenach prądu w Polsce? No chybna, że sobie fotowoltaikę w tym mieszkaniu zainstalujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po co kupować coś, co z założenia generuje większe koszty skoro można poszukać czegoś innego i ich uniknąć?
  • Odpowiedz