@Average-CottonWorld-Enjoyer: Całkiem fajna strzelanka i nawet pada obsługiwała. Do tego mikrotranzakcje nie były jakoś strasznie inwazyjne (i pewnie dlatego zamknęli studio, bo hajs się nie zgadzał). A do tego w eventach z bardziej otwartymi planszami widać, że do czegoś dążyli. No i do tego z polskimi napisami.
Eh, fajnie jakby wydali tą grę bardziej rozbudowaną jako twin-stick shootera na PC i/lub konsole ( ͡°ʖ̯͡°)
@ChochlikLucek: Ja tam nie gram w gry mobilne, ale testowałem telefon kupiony staremu i się nawet w to wciągnąłem. Myślę, że dotyk jest tu precyzyjniejszy od pada, a w ogóle wertykalny ekran mógłby słabo wyglądać na PC gdzie królują ekrany 16:9. A w ogóle 16:10 lepsze jak zawsze
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
#stopkillinggames #gry #microsoft
Eh, fajnie jakby wydali tą grę bardziej rozbudowaną jako twin-stick shootera na PC i/lub konsole ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A w ogóle 16:10 lepsze jak zawsze