Aktywne Wpisy

Ryksa +12
Fakt, że nie mam dzieci jest dla mnie tak zajebisty. W ogóle nie muszę się martwić, że planeta płonie i świat się zmienia. Dotyczy to tylko mnie i nikogo innego. O nic nie trzeba się martwić bo, w najgorszym przypadku się zabije i tyle ( ͡° ᴥ ͡°)

lubie-sernik +14
Nie wiem czy ktoś może kojarzy jak wrzucałem w sobotę na nocnej zdjęcia z klubu.
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u

Motocyklowe mirki,
pytanie co wybrać:
10-12 letni KTM Duke 125 czy 2-4 letni Keeway rkf-125?
Chyba że możecie polecić inną 125cm3 do 10 tys zł?
Szukam czegoś z maksymalna dopuszczalna ilością koni mechanicznych dla pojemności 125cm3, czyli 15 KM (11KW).
Ja osobiście szukał bym czegoś nowego ale chińskiego. Nie wiem czy coś znajdziesz w tyk budżecie
Zadbany
źródło: temp_file767592535899804884
PobierzDzięki za odpowiedzi :)
Głównie szukam czegoś do rekreacyjnych wyjazdów w weekendy.
Chyba lepszy nowy/zadbany chińczyk niż zajeżdżony markowy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@latko: Lepszy zadbany markowy, chociażby był w cenie nowego chinczyka. Jak już będziesz miał konretny model chinola
Bajaj napewno jest lepszą marką niż keeway.
Notabene za 13tys zł kupisz niwą yamahę ybr 125 ale ona niestety ma tylko 10,5KM a to już robi różnicę w vmax.