Wpis z mikrobloga

• 0
@vieniasn: pojechałem tym autem z psem pod kaufland, postawiłem blisko wejścia, przywiązałem psa pod sklepem, zrobiłem zakupy, odwiązałem psa i wróciłem z buta do domu... po 2h dzwoni facet czy mogę auto przestawić bo będę ładowarkę EV montować... a ja w firmie 40km dalej. Ale tak, staram się żeby stała z kartką tam gdzie więcej ludzi chodzi...
  • Odpowiedz
@wiesiu2 u mnie pomagało stawianie przy targowisku miejskim na weekend albo galeria handlowa
targowisko działało cuda tylko się sobota pojawia i telefon dzwoni ciągle
  • Odpowiedz
@wiesiu2: grupy na fb typu tanie daily. Będziesz miał na pewno zawracaczy d--y, którzy będą pisać ale patrząc po moich doświadczeniach jak już ktoś zdecyduje się przyjechać to nie jest tak wybredny jak ludzie stricte z olx czy innnego otomoto
  • Odpowiedz
@wiesiu2: szkoda Ci 50zł czy ile aby wystawić samochód jednocześnie na olx i otomoto? ja zawsze taka opcja i tylko w ten sposób udawało się pozbyć.
Nawet jak stary gruz za 2000zł to 50zł to raptem 2.5% ceny.
  • Odpowiedz
@wiesiu2: Mam wystawionego gruza na otomoto i sprzedajemy to mogę się podzielić statystykami xD
sprzedajemy - 377 wyświetleń, 2 wyświetlenia telefonu i 4 dodania do obserwowanych od 16.08
otomoto+olx - 430 wyświetleń, 2 wyświetlenia numeru i 5 dodania do obserwowanych od 17.08
Nikt nie dzwoni xd
Sprzedajemy ma całkiem ok zasięg jak za free
  • Odpowiedz