Wpis z mikrobloga

#gry #youtube #ps5 Załóżmy,ze macie ochotę obejrzeć jakąś grę. Być może cała a byc może tylko urywek tej gry by zobaczyć czy siądzie. U którego z polskich letsplayerow oglądacie w takim przypadku?
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wolfenek oczywiście że rudy.

delektuje się jak paris platynov grając na najwyższym poziomie trudności dostaje raz za razem wpierdziel.

Ewentualnie Gucio jak próbuje zrobić grę bez ulepszeń.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tak_masz_racje Hah nie,ale ostatnio chciałem kupić sobie pewną gre jrpg i po prostu nigdy w życiu nie grałem w te gry i chciałem obejrzeć trochę letsplaya (nie gameplaya) żeby zobaczyć czy to jest coś co polubię. Czesto też po prostu nie mam czasu grać w gry i wolę obejrzeć nawet te dwa odcinki wieczorem do kolacji żeby zobaczyć jak się gierka prezentuje. Nie mówię tu o ludziach od minecrafta itp tylko
  • Odpowiedz
@nobrain:

ogladanie jak ktos gra w kosza? kiedys to sie szlo na bojo.

W sensie gra mecz, czyli oglądasz starcie graczy w jakiejś rozgrywce? No popatrz, to akurat zupełnie normalne.

Oglądanie przechodzenia singla to jak patrzenie się jak ktoś czyta xD
  • Odpowiedz
Oglądanie przechodzenia singla to jak patrzenie się jak ktoś czyta xD

@tellet: a jednak uwielbiam to robic, tak jak miliony graczy na swiecie. a czytajacych ksiazki nikt nie oglada? cos sie nie klei w twojej teorii.
  • Odpowiedz
tak jak miliony graczy na swiecie

@nobrain: na tej zasadzie to wiesz - miliony much nie mogą się mylić, a w 1933 NSDAP było najlepszą opcją polityczną
  • Odpowiedz
@tellet: ale tu nie chodzi o to czy ktos sie myli bo sie o nic nie spieramy. ja ci tylko pisze, ze ogladanie jak ktos gra jest przyjemne dla mnie i dla milionow ludzi.
  • Odpowiedz