Wpis z mikrobloga

W ogóle, co to za maniera podawania spadku na czerwono, a wzrostu na zielono?
To są ceny mieszkań, a nie wartość akcji na giełdzie xD
Wyższa wartość NIE JEST korzystna dla konsumenta, a ta kolorystyka sugeruje, że może jednak jest.

No chyba, że to też było spełnienie oczekiwań deweloperów. Takie niby nic, przekaz podprogowy. Pierdółka, co nie?

#nieruchomosci
Antorus - W ogóle, co to za maniera podawania spadku na czerwono, a wzrostu na zielon...

źródło: Przechwytywanie

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Antorus: ja w tym nic skandalicznego nie widzę xd tak samo jak na gieldzie jak jest na czerwono to ceny spadają i możesz kupić akcje taniej. A co do rynku to rzeczywiście od jakiegoś czasu popyt siadł.
  • Odpowiedz
  • 124
@Antorus: na początku mieliśmy to odwrotnie, wiesz, jaki był raban? W przyszłości dodamy opcję zmiany kolorów w zależności od tego, którą stronę konfliktu wspiera użytkownik :)
  • Odpowiedz
@Antorus: ziom, to nie jest prąd, że czerwony kabel to +, a zielony to - xDDD

Człowiek jest przyzwyczajony do tego, że jak jest na zielono to znaczy, że rośnie, a jak na czerwono to znaczy, że spada.
  • Odpowiedz
@zametr: chłopa przerasta myśl że chodzi o 'rynek', spada to naturalne że na czerwono, widać nie dla wszystkich xD wypada poinformować żeby dzisiejszy WIG20 −43,46 (1,79%) podać na zielono <3
  • Odpowiedz
@Antorus: haha oglądałem to mieskzanie na górnej drodze, ogólnie cała górna drogą jest zdupiala xD a mieszkanie ciemne do bólu, właściciel w miarę ok, ale coś z ceny nie chce zejść bo oglądałem to z 3 MSC temu
  • Odpowiedz