Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +255
Mam własne rusztowanie. Dorobiłem się. 28 ramek, mogę w---------ć w------a wieżę w kosmos. Na regulowanych kółkach, każde hamowalne osobno, do tego mam połówki ramek, tylko muszę dowieźć. Blaty też mam. To jest punkt zwrotny w mojej karierze. Teraz mam rusztowanie, przyjeżdżam na robotę, rozkładam, każdy przechodzeń z uznaniem kiwa głową "ten gość ma rusztowanie, to zawodowiec" Moje własne rusztowanie. Niektóre ramki są brązowe, a niektóre zielone. Rusztowanko
#praca #pracbaza
#praca #pracbaza
źródło: 1000016724
Pobierz
dran2 +95

Byłem na Kubie niedawno i tam niby blisko Meksyku a jednak mega bezpiecznie a ludzie podobni, tylko komuna za mordę ich trzyma,
W ehhh może by tak w Meksyku komunę zrobili ruscy, byłbym za
Meksyk powinien wypowiedzieć wojnę USA i od razu się poddać. To jedyny sposób
Myślę tak chyba ze względu np na ostatnie wybory prezydenckie podczas których zamordowano 34 kandydatów XDDDD
Wyobrażasz sobie? 34 kandydatów jest zabijanych w trakcie jednych wyborów? Ta babka co została prezydentem musiała chyba najpierw dostać zgodę
To ta babka pewnie nic nie zmieni skoro jej nie zamordowali i jej pozwolili wygrać
I ten mu powiedział tak.
Słuchaj gringo możesz założyć sprawę temu kierowcy, on zostanie ukarany a może nie,
Albo masz tu 500usd i podpisz że zrzekasz się dalszych roszczeń.
I komendant wyjął z sejfu kasę i mu dał.
Ogólnie w Meksyku w pewnych rejonach
Ja czekałem na zewnątrz komendy pilnując rowerów,
A w międzyczasie Policjanci wracali z akcji na bazę radiowozami i widać było że to nie były łatwe dni, cali upoceni, a było chłodno tego dnia, wystraszeni jak z jakimś ptsd w oczach,
Tylko z grzeczności się pytali mnie co ja tutaj robię, ale ich myśli i
@bugg: Nie, nie mam na to czasu i potrzeby,
Jezdze dla frajdy, hobby, a nie kasy zeby z tego zarabiac,lub miec atecje,,,
@adamsowaanon: Co się stało?
@ShineLow: Tak, fajnie, ale Meksyk nie leży ani w Ameryce Środkowej, ani w Ameryce Południowej. Rzuć łaskawie okiem na mapę.
źródło: temp_file6914929685905466527
Pobierz