Wpis z mikrobloga

@adamsowaanon odkąd miałem konto na sadisticu to wiem że długo nie odwiedzę Ameryki południowej i środkowej. To przypomina świat w GTA tylko to nie ty jesteś protagonistą xd
  • Odpowiedz
  • 3
@ShineLow: no niestety, tam życie ludzkie nic nie warte, zero zasad melsykance mają, a szkoda bo krajobrazy i natura to istny ewenement w jednym kraju wszystko tak zgromadzone,

Byłem na Kubie niedawno i tam niby blisko Meksyku a jednak mega bezpiecznie a ludzie podobni, tylko komuna za mordę ich trzyma,

W ehhh może by tak w Meksyku komunę zrobili ruscy, byłbym za
  • Odpowiedz
@adamsowaanon byliby pod zarządem USA. Teraz gdy rządzą sami sobą to tak średnio im idzie.

Myślę tak chyba ze względu np na ostatnie wybory prezydenckie podczas których zamordowano 34 kandydatów XDDDD

Wyobrażasz sobie? 34 kandydatów jest zabijanych w trakcie jednych wyborów? Ta babka co została prezydentem musiała chyba najpierw dostać zgodę
  • Odpowiedz
  • 3
@ShineLow: to że tam jest korupcja to sam wiem, kolega został potrącony przez ciężarówkę to po tygodniu jego rekonwalescencji w szpitalu pojechaliśmy na policję do komendanta,
I ten mu powiedział tak.
Słuchaj gringo możesz założyć sprawę temu kierowcy, on zostanie ukarany a może nie,
Albo masz tu 500usd i podpisz że zrzekasz się dalszych roszczeń.
I komendant wyjął z sejfu kasę i mu dał.

Ogólnie w Meksyku w pewnych rejonach
  • Odpowiedz
  • 2
@ShineLow: np to że w łapę dostawał to pewne, swojej kasy by tak przecież nie dawał,

Ja czekałem na zewnątrz komendy pilnując rowerów,
A w międzyczasie Policjanci wracali z akcji na bazę radiowozami i widać było że to nie były łatwe dni, cali upoceni, a było chłodno tego dnia, wystraszeni jak z jakimś ptsd w oczach,
Tylko z grzeczności się pytali mnie co ja tutaj robię, ale ich myśli i
  • Odpowiedz
Ameryki południowej i środkowej. To przypomina świat w GTA tylko to nie ty jesteś protagonistą xd

@ShineLow: Tak, fajnie, ale Meksyk nie leży ani w Ameryce Środkowej, ani w Ameryce Południowej. Rzuć łaskawie okiem na mapę.
  • Odpowiedz