Aktywne Wpisy
mickpl +435
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
NoMoreTearsJustSmile +626
Wciąż mam bekę z tego zdjęcia Izki przed 2 samolotami LOTu. Nauczona doświadczeniem już nie wstawia zdjęć z wnętrza samolotu, bo Ryanair ma charakterystyczne fotele ( ͡º ͜ʖ͡º)
Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD
No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡
Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD
No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡
Próg wejścia teraz do tej gierki to jakiś kosmos, tego nie mogłem nigdy skumać, dlaczego ja mając LV 5 mam grać na typów co mają 200 i więcej. Czy jakiś system dobierania a tej grze w ogóle istnieje?
Co do czasu grania to przecież możesz być lepszym graczem mając przegrane np. 10 od gościa co ma przegrane 200h. Jak zagrasz kilka dobrych meczów to Ci szuka mocniejszego lobby.
Gość z dwusetnym lvl to nie żaden spoceniec, tylko bot, bo taki level można wbić w tydzień-dwa. No chyba, że to nie jego pierwsze konto, bo np. wyłapał shadow bana i założył drugie, żeby móc grać w normalnym lobby.
Btw. to na czym grasz?