Wpis z mikrobloga

Czego się teraz słucha globlanie, co jest Metallicą, Black Sabbath i Iron Maiden obecnych czasów?

#metal #rock
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@paxtax ciężko o coś takiego. możesz sobie wybrać taki zespół sam i myśleć, że jest super. ja sobie wybrałem hangmans chair i jestem zadowolony. teraz jest trochę inny rynek i dostępność muzyki od ręki jest po prostu nieporównywalna niż w latach 90. kiedyś oczywiście były fanziny i tego typu rzeczy, ale promocja takiej Metalliki przy "Czarnym albumie" gdzie miałeś w sumie tylko MTV to wyobraź sobie jak to wtedy zajebiście działało
pekas - @paxtax ciężko o coś takiego. możesz sobie wybrać taki zespół sam i myśleć, ż...
  • Odpowiedz
@jestemjakijestem1212 Ja lubię płyty Metallica do tej Czarnej,potem jest już gorzej,ogólnie nie przepadam za stadionowymi spędami lub takimi festiwalami co już kilka lat wcześniej trzeba rezerwować miejsca,zgadnij chodzi mi o Wacken Open Air,wogóle nie przepadam za spoconym tłumem,śmierdzącymi toy toyami i ciepłym piwem a więc od lat nie jeżdżę na podobne imprezy,skupiam się na mojej kolekcji płyt,to też drogie hobby !
  • Odpowiedz
@JarlArtsGard: ja lubię koncerty, ale klubowe. Widziałem te same kapele na festiwalach i w klubach i w klubach zawsze lepszy klimat. No ale Metallica nie zagra w klubie, nie będą się do plebsu zniżać ;)
Gdzie te czasy kiedy można było jechać do UK, napić się piwka i załapać na koncert Motorhead ;)
  • Odpowiedz