Aktywne Wpisy

HoroLive +22
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

MrBudget +256
#nieruchomosci Znowu deweloperuchy przepychają termin "gniazdownicy" w zeszłym roku nie pykło ale tylko dopłaty na horyzoncie to wypełźli spod kamienia, hrr tfu

źródło: image
Pobierz
Praca w korpo jako korpośmieć 9-17
Potem po pracy nie mam na nic siły.
Zdrowie z-----e. Ciągle jakieś badania i wizyty. Poziom obecnej medycyny przy niektórych chorobach to jest dramat
Moje życie kręci się praca, z-------l przy pomocy rodzinie w domu, wizyty u lekarzy i w przychodniach (z czasem pewnie dojdą szpitale)
Do tego w------m się w #narkotykizawszespoko
Dziewczyny nie mam bo w pracy w dziale same chłopy, a na apkach randkowych co najwyżej mogę popisać a potem ghosting
Chciałbym wyjechać gdzieś za granicę ale oczywiście musiał się z----ć dodatkowo rynek pracy, więc boję się rzucić obecną że już nie wrócę do pracy biurowej.
#depresja #zalesie #gorzkiezale #korposwiat
Zaufaj mi, zawsze może być gorzej.
Zmien prace na fizyczna, ja bylem w przetargach a dzis spawam, zyc sie chce!
Kazda spoinke ukladam jak artysta, tworze i scalam statki, piekna sprawa
Rzadziej oxy, grzyby