Aktywne Wpisy

okoboji +165
Ale chłop ma lipę.
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło

julia-kuterska +191
Nie oszukujmy sie: każdy z nas tak chciał zrobić w dziecinstwie #trzecieoko #dziwniesatysfakcjonujace

źródło: temp_file2276907273356590775
Pobierz- pijaństwo
- kradzieże
- korupcja
- HIV
Komentarz usunięty przez autora
- p---------a
Na początku chciałem tylko HIV zacytować, ale tak myślę, myślę, że przecież pozostałe też się zgadzają XD
@donttalktome: rozumiem, że jakby PISowcy rozpoczęli wojnę to byś też się utożsamiał z nimi i brałbyś na siebie winę? Przypominam, że komuniści mordowali wszystkich przeciwników więc albo byłeś z nimi albo pod ziemią.
@donttalktome: W zasadzie Niemcy.