Aktywne Wpisy

Fekalny_okuratnik +152
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k

źródło: statlook
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój dawny przyjaciel zaprosił mnie na swoje urodziny. Nasz kontakt znacząco osłabł w ciągu ostatnich trzech lat i ograniczał się do spotkań raz na 2-3 miesiące. Uważam, że to naturalna kolej rzeczy, kiedy ma się już 30 lat, pracę na głowie, a do tego mieszka się w różnych miastach. Mimo to zgodziłem się przyjść, kupiłem prezent i bilet na autobus do innej miejscowości.
Na trzy dni przed imprezą przyjaciel
Mój dawny przyjaciel zaprosił mnie na swoje urodziny. Nasz kontakt znacząco osłabł w ciągu ostatnich trzech lat i ograniczał się do spotkań raz na 2-3 miesiące. Uważam, że to naturalna kolej rzeczy, kiedy ma się już 30 lat, pracę na głowie, a do tego mieszka się w różnych miastach. Mimo to zgodziłem się przyjść, kupiłem prezent i bilet na autobus do innej miejscowości.
Na trzy dni przed imprezą przyjaciel
Skoro codzienne chodzę przez miasteczko do sklepu jakieś 500m w jedną stronę.
Widzę śmieci po chodniku w rowach itd czy warto by przynajmniej raz dziennie po jednym nawet papieru zbieraj je. I wyrzucać do kosza przy sklepie?
Nigdy nie miałem takich myśli, wydaje mi się to takie dziwne, że aż musiałem stworzyć tego posta . nie wiem czy to dobre myślenie. Boje się trochę tak przy ludziach zbierac.
Warto? Czy nie?
Z drugiej strony, jagbym Tak przez 2 miesiace zbieral nawet po 1 lub czasami jakieś combo 5
To mógłbym uczynić miejscowość czysta...
Tagi dla zasięgu #grubywstal
Dziękuję za przeczytanie
#kiciochpyta
#mirkokoksy #mikrokoksy #bieganie #biegajzwykopem #spacer #spacerujzwykopem #zmiananalepsze #zdrowie #przegryw #pytanie #kiciochpyta #pomocy #sport #bekazgrubasow
źródło: 1000006202
Pobierzzawsze podnoszę papierki i smieci po drodze do pracy