Aktywne Wpisy

CzerwonaKartka +116
A-----l: Jak sprzedano nam truciznę, a my jeszcze za to dziękujemy?
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w

źródło: 9A87D210-4104-4624-B6F1-7374C8276A29
Pobierz
hansoloxd +233
Jakieś 4 lata temu kupiłem w salonie samochód. Do samochodu dołączony został VOUCHER (vide zdjęcie).
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Siema, jak jest z pogodą w grecji/hiszpani we wrześniu? Nigdy nie latałem na wakacje, jest troche ofert last minute (dużo w okolicach 20 września). Będę mógł na spokojnie się kąpać/opalać? Google pokazuje, że we wrześniu to tak 27 stopni średnio więc git ale chce dopytać. Najchętniej bym poleciał do jakiś afrykańskich ale dziewczyna sie boi.
@johny-kowalski
A wiecie może jak z tunezją, czy jest bezpieczna? Czy lepiej odpuścić
Korfu jest dość blisko kontynentu więc ciężko powiedzieć ale powinno jeszcze być ok
Tunezja jest bezpieczna, ale jak dla mnie syf straszny. Miejscowi widzą białego i za każdym razem próbują naciągać na kasę. Jak dla mnie tandeta, jeśli lubisz leżenie w hotelu na allu to coś dla Ciebie. Tunezja, Egipt to takie