Aktywne Wpisy

Lawsuit +1
Skad ze ja tak zapytam Musk bierze ten networth?
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
Billa Gatesa, Bezosa, Zuckerberga to rozumiem, bo z ich serwisow korzysta kazdy, ale Musk?
Chyba ze tam w stanach to kazdy jezdzi teslą, bo w to ze on jest takim genialnym marketingowcem i czlowiekiem renesansu i polega tylko na kapitale inwestorow to nie wiem czy uwierze.
#gielda #tesla #musk #pieniadze #pytanie
#inwestycje
źródło: temp_file534355844332196707
Pobierz
kkecaj +377
Jesteś Polakiem, dopiero co wydarzył się holokaust, jedziesz sobie do RPA, widzisz ruch polityczny z taką flagą i uznajesz że do to dobry pomysł żeby do niego wstąpić
#kanalzero
#kanalzero
źródło: 220px-Flag_of_the_Afrikaner-Weerstandsbeweging.svg
Pobierz

Przepraszam, czy jest na sali jakiś kreskowy od DAX'a? Góra czy dół w nabliższym czasie ? Co mówią kreski? Poważne pytanie, nie mające na celu nikogo obrazić :) Dla mnie to będzie pompa...ale chętnie wysłucham głosu rozsądku.
Moje osobiste zdanie to będą spadki.
Dodatkowo- nie trzeba analizować DAXa w obecnej sytuacji. DAX wygląda tak samo jak Nasdaq a później SP500. Tak więc wystarczy analizować SP500 żeby wiedzieć co zrobi Nasdaq i DAX.
źródło: obraz
PobierzTeoretyczna możliwa korekta o 16% to minimum.
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@tom-ek12333: a nie sądzisz że żeby spuścić nasdaq w kiblu to trzeba najpierw wyprzedać się z mniej płynnego rynku jakim jest np DAX? Tak jak na wig, najpierw spadają małe spółki a potem duże jak zaczyna się bessa. Więc moim zdaniem dax trzeba też obserwować
PobierzJakby wszyscy się umówili.
Bitcoin, SP500, rynek uranu, techy- one mają różne wahania ale koniec końców zrobią to samo.
@tom-ek12333: to prawda, a podobno, jak to twierdzą ekonomiści, ludzie zarządzają swoimi pieniędzmi racjonalnie a rynki są wyceniane też racjonalnie.