Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +802
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
krzaczor93 +136
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Razem z żoną na długo przed zawarciem związku małżenśkeigo i pojaiwenia się potomka postanowiliśmy, że nie będzie chrzone ( z różnych powodów). zona pochodzi z mocno katolickiej rodziny a sama ma do kościoła stosunek...dziwny. Mianowicie nie pochwala 90% dzialaności, ale ze święconką to chętnie pójdzie.
W każdym razie jej rodizna (rodzice i ciotki xD) uznały, że winnym baku chrztu jestem ja (co mam w dupie) ale atakują żonę hasłami typu: krzywdzisz dziecko, pieniądze przesłaniają Ci oczy, nie potrafisz nic dać dziecku co dobre, lub - co akurat mne w-----a- nachylają się nad dzieckiem i p------ą głupoty w stylu "nasze modlitwy Cię uratowały"
Razem z żoną przeszliśmy mnóstwo w czasie porodu (ona zdecydowanie wiecej niż ja) i dała od siebie mnóstwo w pierwszych tygodniach życia dziecka. Przez to wszystkobyła blisko depresji poporodowej, korzystaliśmy z pomocy psychologa a te teksty, któe padają z ust jej rodziny niweczą cały budowany progres.
Uprzedzając, normalne rozmowy w stylu "dziękujemy za Wasze zdanie, dajcie nam wychować dziecko po sowjemu i prosimy o nieatakowanie żony, bo dużo przeszła" - nie działają.
#zwiazki #katolicyzm #religia #pytanie #dziecko #dzieci #wychowanie
@moll Powiedziałem, że jeśli komenatrze się nie skończą, to nasze stosunki się zakończą. Skończyło się płaczem i robieniem ze mnie zbrodniarza. Z żoną już dużo lepiej, ale takie komentarze ryją jej banie.
@swiadomy_anakolut Faktycznie, żona się waha, ale jedynie na zasadzie, że boi się jak małe dziecko poradzi sobie z życiem w katolickiej szkole/otoczeniu, na zasadzie:
@pokey: No i w ogóle mnie to nie dziwi. Przecież mało kto zna naukę kościoła, bo jest to bardzo rozległa dziedzina, do tego ulega ciągłym zmianom i reinterpretacjom. Ostracyzm najbliższego otoczenia to jest z kolei rzecz bardzo namacalna i prawie każdy się tego boi. Dlatego religie monoteistyczne się tak plenią: dla Ciebie to jest trącące myszką i zabobonne polanie dziecku
Powodzenia