@zbrodnia_i_kawa: Nie, ona sobie z tego sprawy nie zdaje. A taki przewlekły ból powoduję duży stres dla organizmu, co skutkuje dosłownym regresem. Dojrzałość zostaje porzucona i człowiek dziecinnieje, staje się prymitywniejszy. Przykro się na to patrzy, tym bardziej, że to moja wina.
@zbrodnia_i_kawa: Bo to ja jestem prześladowany i to mnie powinni prześladować, a spermiarze jak to spermiarze robią "wjazdy na rodzinę". Spermiarz miał okazje pokazać mojej rodzinie co to oni nie mogą i to zrobił, gość będzie sławny, jak już mnie odwalą.
A wiesz kręgosłup ja napier*ala.
Nie, ona sobie z tego sprawy nie zdaje.
A taki przewlekły ból powoduję duży stres dla organizmu, co skutkuje dosłownym regresem. Dojrzałość zostaje porzucona i człowiek dziecinnieje, staje się prymitywniejszy. Przykro się na to patrzy, tym bardziej, że to moja wina.
Bo to ja jestem prześladowany i to mnie powinni prześladować, a spermiarze jak to spermiarze robią "wjazdy na rodzinę".
Spermiarz miał okazje pokazać mojej rodzinie co to oni nie mogą i to zrobił, gość będzie sławny, jak już mnie odwalą.
To prawda, bardzo skomplikowana.