Aktywne Wpisy

Madziol127 +97
Smutne, że taki wpis wprowadzający w błąd ma tyle polubień... Zawsze krytykuje polskiego tenisistę jak zachowuje się źle. Takie wpisy i ich popularność sprawia, że coraz mnie mam ochotę tu być. Nawet po ostatnim turnieju w Dubaju te portale typu: interia cytowały mój wpis z filmem z Twiterra, bo inne konta/dziennikarze przemilczały sprawę z dramą. Zawsze mam swoje zdanie i jak ktoś robi coś źle to potrafię to nazwać.
Ta tendencja atakowania
Ta tendencja atakowania

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 111903
Pobierz
Koka-Kola +393
Klasyk xd
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

źródło: IMG_1972
Pobierz
Orientujecie się może jak wygląda kwestia zarobków adwokatów i radców prawnych? Wiem, rynek jest dość mocno przesycony specjalistami, jednakże adwokaci raczej bezrobotni nie są. Pytam z czystej ciekawości. Chodzi mi zarówno o mniejsze kancelarie jak i większe korporacje. Jak plasują się widełki? #prawo #prawnicy #zarobki #adwokat #radcaprawny #korpo #praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie - pozdrawiam
Co do małych kancelarii to już ciężej to sprawdzić, ale możesz wejść po prostu na pracuj.pl i sprawdzić ogłoszenia dla radców/adwokatów z podanymi widełkami wynagrodzeń. Według mnie to się zgadza co tam jest, bo z moich obserwacji i rozmów ze znajomymi widełki