Aktywne Wpisy
Damianooo_421 +119
Mirki pijcie ze mną kompot, po latach jeżdżenia gównami co mają 100 km w końcu kupiłem normalne, komfortowe auto i ma ponad 200 kucy.
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie

źródło: temp_file6183910751691884725
Pobierz
iforgotmypass_ +47
Tag do obserwowania i czarnolisto – #wynajmij125
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres

źródło: Screenshot 2025-02-06 at 14.44.51
Pobierz
Mam zakole wrodzone, jakkolwiek to kuriozalnie zabrzmi.
Ogólnie sytuacja wygląda tak. Włosy mam bardzo dobrej jakości - nie wypadają, w rodzinie ze strony mamy oraz taty nie było problemów z łysieniem. Co zabawne to zakole, pewnie typu Norwood II, jest tylko po lewej stronie, a po prawej włosy jak od linijki. Zreztą na całej głowie włosy gęste i bujne. To zakole mam chyba od urodzenia tzn. na zdjęciach z dzieciństwa też ono było takie samo - przez lata ani się nie zmniejszyło, ani nie zwiększyło. Mam dłuższe, kręcone włosy, więc przerzucam je trochu na lewą stronę i tego nie widać. Nie niszczy to jakoś mojego poczucia wartości, ale przy krótkich włosach wygląda to dziwnie.
Teoretycznie, gdybym chciał coś z tym zrobić to - Jakim sposobem? Zastanawiam się czy warto bawić się wcieranie czegoś w to miejsce czy tylko przeszczep byłby rozwiązaniem, skoro tam włosów nigdy nie było. Próbowałem przez parę miesięcy wcierki Anwen i wszędzie pojawiły mi tzw. baby hair, ale na tym zakolu wciąż pusto.
#przeszczep #wlosy co prawda nie #lysienie ale otaguje dla zasięgu
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ile masz lat? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo jak >30 to wiesz, poczekaj i może się wyrówna z drugiej strony
Dostałeś czymś w głowę jak byłeś mały po tej stronie? Mnie się zrobiło takie malutkie kółko jak ktoś mi rozbił ciężką szklankę na głowie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
O ile pamiętam to nie, chyba że było to w bardzo wczesnym dzieciństwie.
Tak tylko napisałem z przekąsem, moim zdaniem w grę wchodzi tylko przeszczep ale ktoś powinien obejrzeć ci głowę żeby stwierdzić czy w ogóle mają tam z czego włosy rosnąć.
────────────────