Zauważyłem, że do nowej koalicji rządzącej mam stosunek jak starszy brat do młodszego - ja mogę młodego dręczyć, ale innym na to nie pozwolę XD
I dokładnie tak jest - nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę jakieś plany na dopłaty dla deweloperów, zatrute ryby w Odrze czy okrajanie budżetu NFZ, ale jak tylko widzę, że krytykują to wyborcy ruskich, śmierdzących, zakłamanych złodziei z PiS, to jestem pierwszy do obrony rządu Rudego XD
@Maurelius też tak mam, do tej wyliczanki doliczyłbym Stanowskiego, co za Kurskiego miał program w TVP Sport, odwiedzał Obajtka w Orlenie i brał gruby hajs od spółek Skarbu Państwa.
jakieś plany na dopłaty dla deweloperów, zatrute ryby w Odrze czy okrajanie budżetu NFZ
Z tego pierwszego raczej już rezygnują, ale dwie pozostałe rzeczy są mega słabe. W kwestii Odry PiS może nawalać, że hipokryzja rządzących, że 2 lata temu kłamali itp. Oby udało się zminimalizować straty, choć sam fakt, że już doszło do takiego czegoś jest mega słaby i koalicji trudno będzie rozliczać PiS za katastrofę sprzed 2
@Maurelius gdyby była jakaś merytoryczna opozycja to można by posłuchać, ale krytyka idzie od złodziei, który trwonili publiczną kasę w gejowskich barach i chcieli wprowadzić dyktaturę albo od ruskich sługusów.
Większość pisowcow jest zafiksowana na punkcie PiSu i trudno z nimi dyskutować na argumenty, bo “Tusk sprzedaje Polskę” to nie argument
@Maurelius: na złość matce odmroze sobie uszy. Jeśli coś jest złe, to trzeba to krytykować. A w Polsce niestety nie ma ludzi, którzy chcieliby rządzić dobrze żeby ten kraj prosperował, tylko są żmije, które chcą się na naszych podatkach dorobić. ¯\(ツ)/¯ Ale ludzie są głupi, że dają się na siebie poszczuć i takie mamy efekty.
I dokładnie tak jest - nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę jakieś plany na dopłaty dla deweloperów, zatrute ryby w Odrze czy okrajanie budżetu NFZ, ale jak tylko widzę, że krytykują to wyborcy ruskich, śmierdzących, zakłamanych złodziei z PiS, to jestem pierwszy do obrony rządu Rudego XD
#polityka #neuropa #4konserwy #bekazpisu
Z tego pierwszego raczej już rezygnują, ale dwie pozostałe rzeczy są mega słabe. W kwestii Odry PiS może nawalać, że hipokryzja rządzących, że 2 lata temu kłamali itp. Oby udało się zminimalizować straty, choć sam fakt, że już doszło do takiego czegoś jest mega słaby i koalicji trudno będzie rozliczać PiS za katastrofę sprzed 2
Większość pisowcow jest zafiksowana na punkcie PiSu i trudno z nimi dyskutować na argumenty, bo “Tusk sprzedaje Polskę” to nie argument
Ale ludzie są głupi, że dają się na siebie poszczuć i takie mamy efekty.