Aktywne Wpisy

mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo
Nienawidzę tego portalu, mam 32 lata, w 2019/2020 miałem wybrane mieszkanie, 3 pokoje 68m, w cenie 9600zł/m na Wilanowie. Nie kupiłem oczywiście, bo przecież spadki, bo nieruchomości nie mogą rosnąć nieprzerwanie od 2016 roku, no a dalej pandemia, to na pewno spadnie.
Mało tego… wybranie mieszkania po tym naganianiu na wykopie to tragedia. Źle jak jest widok na ulicę (samochody), patio (okno w okno), park (bo zadupie), stację (bo

Lewusx +83
Po długich latach doczekaliśmy się wydawania książek Iana Camerona Esslemonta. Cały sześciotomowy cykl Imperium Malazańskie zostanie wydany. Połowa jest już dostępna a czwarty zaplanowano na 20 września, dwa ostatnie w 2025 roku.
Jednak by wydawnictwo MAG zdecydowało się na drugi cykl Path of Ascendancy, sprzedaż Imperium musi być zadowalająca. To jedyny czynnik wpływający na decyzję więc nie zwlekajcie z zakupem i zachęcajcie znajomych.
#ksiazki #czytajzwykopem #fantastyka #fantasy #malazan #malazanska #malazanskaksiegapoleglych #iancameronesslemont #esslemont #stevenerikson #erikson
źródło: Imperium Malazanskie
Pobierzźródło: IMG_7759
PobierzOdpowiadam Tobie i plusującym Twój komentarz
@WH40K: @Katedra_z_chlebkiem: @ziolo86: @no_napewno: @piaskun87: @tomeczek: