Wpis z mikrobloga

Uwaga fani Malazańskiej Księgi Poległych!

Po długich latach doczekaliśmy się wydawania książek Iana Camerona Esslemonta. Cały sześciotomowy cykl Imperium Malazańskie zostanie wydany. Połowa jest już dostępna a czwarty zaplanowano na 20 września, dwa ostatnie w 2025 roku.

Jednak by wydawnictwo MAG zdecydowało się na drugi cykl Path of Ascendancy, sprzedaż Imperium musi być zadowalająca. To jedyny czynnik wpływający na decyzję więc nie zwlekajcie z zakupem i zachęcajcie znajomych.

#ksiazki #czytajzwykopem #fantastyka #fantasy #malazan #malazanska #malazanskaksiegapoleglych #iancameronesslemont #esslemont #stevenerikson #erikson
Whoresbane - Uwaga fani Malazańskiej Księgi Poległych!

Po długich latach doczekaliśm...

źródło: Imperium Malazanskie

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Erlade: chodzi za mną sprzedanie tych w miękkiej i kupno w twardej od kilku lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale się emocjonalnie przywiązałem do tych pogniecionych od wielokrotnego czytania stron xD
  • Odpowiedz
  • 1
Nigdy nie miałem przerwy. Po prostu przeniosłem swój tag w inne miejsce https://wykop.pl/wpis/70139873/nastal-dzis-bardzo-smutny-dzien-dotychczas-pisanie

Odpowiadam Tobie i plusującym Twój komentarz
@WH40K: @Katedra_z_chlebkiem: @ziolo86: @no_napewno: @piaskun87: @tomeczek:
@Whoresbane +26
Nastał dziś bardzo smutny dzień. Dotychczas pisanie książkowych newsów sprawiało mi wielką radość, jednak nowa aktualizacja wykopu uniemożliwiła mi dalsze prowadzenie mojej działalności w komfortowy sposób. Dziękuję wszystkim, którzy byli tu ze mną. Tym, którzy wytrwali ostatnie 4 lata i 4 miesiące, jak i tym, którzy zaczęli mnie
  • Odpowiedz