Wpis z mikrobloga

#przegryw Pamiętam jak miałem 16 lat i bylem w 1 klasie szkoły średniej, paliłem se papierosa na przerwie za winklem i se myślałem że 30 lat to jakaś zupełna abstrakcja i że to coś jak wieczność zanim tyle będę miał. Dzisiaj mam prawie 32 i jestem totalnym wyrzutkiem który nigdzie nie pasuje. To że nie mogę się wpasować to se mam to gdzieś, nawet mnie to cieszy, ale to jak ten czas przeleciał Boże jak to boli ehhhh
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZacharJasz92: ja myślałem że jak będę miał 30 lat to juz będę miał super prsce własny dom żonę u będę wyglądał jak kulturysta.. I cały czas sobie powtarzałem ze przecież kesxcze mam czas.. no i nagle sie obudziłem mając 32 lvl
  • Odpowiedz
@ZacharJasz92: Ja mam 22, czuję jakbym miał 4 razy tyle. W ciągu tych swoich lat przeżyłem więcej, zarówno dobrego jak i złego, niż niejeden 70-latek. Zwiedziłem pół świata, miałem wszystko, mogłem wszystko, z drugiej strony przeżyłem po kolei śmierci prawie całej rodziny, rozpad wszystkiego, co budowali przez pokolenia, traumy, odejścia od zmysłów, ciężką pracę, próby s, dorabianie się, teraz stagnacja, wegetacja i powolna śmierć na serce. Musiałem dużo i szybko
  • Odpowiedz
Zawsze mnie rozbraja przy takich postach to, że każdy ma w dupie historie OPa, nijak się do niej nie odnosi - za to jak najszybciej chce wyklepać swoją. Byleby barwniejszą i w klimacie „słuchaj, to jeszcze nic!” X D
  • Odpowiedz
@SantoDomingo: jak wrzucisz swoją, w temacie podobną, to dajesz znać osobie OPa, że nie on jeden przechodzi dane trudności. To męska forma wsparcia. Będąc kobietą, możesz odnieść się do uczuć. Zaznaczyć jak bardzo cie historia poruszyła, jak blisko jesteś serduszkiem razem z nim. Masz autyzm, to odpowiadam jak autystykowi.
  • Odpowiedz
se myślałem że 30 lat to jakaś zupełna abstrakcja i że to coś jak wieczność zanim tyle będę miał. Dzisiaj mam prawie 32

@ZacharJasz92:

ja myślałem że jak będę miał 30 lat to juz będę miał super prsce własny dom żonę u będę wyglądał jak kulturysta.. I cały czas sobie powtarzałem ze przecież kesxcze mam czas.. no i nagle sie obudziłem mając 32
  • Odpowiedz