Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +802
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Ustrojstwo +139
Podczas jednego z ksenofobicznych patroli w Środzie Wielkopolskiej można zobaczyć nacjola z koszulką "Combat 18". To neo-nazistowska organizacja terrorystyczna biorąca swoją nazwę od inicjałów Adolfa Hitlera (pierwsza i ósma litera alfabetu), odpowiedzialna za grożby, podpalenia i morderstwa.Kiedyś takie polackie bojówki zabijały Żydów np w Jedwabnem. #polacy #nazisci #zydzi
Może i Jestem Paskudny może i mam 176cm wzrostu może i Jestem Głupi i mam c-----y głos ale za to w ramach rekompensaty dostałem Autyzm¯\(ツ)/¯
Tak kiedy byłem małym dzieckiem to już psycholog czy ten kto to sprawdza (Nie wiem dokładnie Xd) stwierdził mi Autyzm
Takie to już życie przegrywa
Mi zdiagnozowali
Nic bo nic wtedy nie było
35 lat później autyzm
Skoro miałeś od
jestem z starszego rocznika no i mój komentarz miał oznaczyć to że nic w życiu dobrego nie dostałem po prostu
Jeśli uważasz że masz Autyzm i chcesz mieć potwierdzenie tego to jak chcesz to idź się zbadać teraz sytuacja wygląda lepiej z tym niz kiedyś tak mi się wydaje
Czyli masz diagnostykę
A ok sorry współczuję że musiałeś czekać aż tak długo
Nagrywała twoja diagnozę? Xd
Ok rozumiem
@trinty: mój 60-letni stary
Tak( ͡° ͜ʖ ͡°)