Aktywne Wpisy

kaspil +160
W ogóle to jest jakaś abstrakcja, że Amerykanie jak mówią że idą w góry to mają na myśli że wsiadają w pickupa, jadą 3 godziny za miasto, wchodzą do lasu i tak sobie idą cztery dni bez spotykania innego człowieka, po drodze paląc ogniska i śpiąc w namiocie. Do tego jeszcze muszą pamiętać żeby wziąć rewolwer, gaz na niedźwiedzie i patelnię do smażenia jajek, a to wszystko w parku narodowym. #outdoor

PeriodFromVaginax9 +961
#kiedystobylo #wspomnienia #dziecinstwo
Jeśli dostałeś podczas meczu taką dobrze napompowaną i w dodatku mokrą od deszczu gałą w ryj dajesz plus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli dostałeś podczas meczu taką dobrze napompowaną i w dodatku mokrą od deszczu gałą w ryj dajesz plus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: old-football-11360618
Pobierz

Kuje i bruzduje pod nową elektryke, wypier da łam stare metalowe futryny w wielkiej plycie, ogolnie sporo roboty, skuwam stare 30-letnie kafle, to codziennie po godzinie z odpalonym udarem przylatuje mi starucha jedna z piętra niżej i druga co pod nią mieszka, I tak staram się hałasować max od 10 do 13. A staruchy że seriali nie mogą oglądać bo hałas..... ja jebe
-Olaaaboooga, paaanie, pierwszy raz ktoś tak halasuje robiąc remont, kiedy pan skonczy,
-droga pani, ja tu wymieniam wszystko. I tłumaczenia jak krowie na rowie że cała instalacja elektryczna to w cholere kucia
Nie dociera to do tych głupków, ogólnie uważam ze te pokolenie to 85% głupków. Panie mają podeszły wiek, ALE TO NIE ZWALNIA Z MYŚLENIA, jedna ma 90 druga ponad 70. Jak to jest ze ci ludzie są tacy głupi. I nie wiedzą ile roboty jest w takich boomerskich mieszkaniach. Sami nawet elektryki nie rusza bo trzeba by było na nowo tapetować. A to już jest passe.
Lepiej futryny pomalować olejną, sufit jebnąć w kasetony, linoleum na podloge, gdzieś trochę paneli. Starą elektryke zostawić i wymienić tylko stare bezpieczniki na s301 i gitarką. Spółdzielnia im w wykupionych na bonifikaty mieszkaniach wymieni okna na PCV potem grzejniki na płytowe. I elo, boomer zostawi PRL-owcom mieszkanie, a Janusz wyceni na miliony bo to beton przecież.
Yebac ich, ten kult umrze dopiero z całym pokoleniem.
Roczniki 71'-80' umrą i dopiero wraz z nimi kult betonu
Ja ostatnio remont robiłem, to nikt nie przyszedł, ale się nie dziwię, bo jak mi wylewka nie wyszła to takie *urwy poleciały, że zdziwiłbym się, jakby ktokolwiek odważył się zapukać do mnie kiedykolwiek xd
Ps. Współczuję tej elektryki w Wielkiej płycie, ja część zrobiłem natynkowo, a wkulem się tam gdzie musiałem, bo przerypane kuc w tym gownie. Jakbym miał robić drugi raz,
To trzeba przeżyć
Zdecyduj się, trollować też trzeba umić
Te budynki to są yebane schrony przeciwatomowe
Puszczenie wszystkiego w podłodze
@macan: na pewno? odnoszę wrażenie, że po upadku PRL nie budowano wielkiej płyty już. Może to rama H? często są mylone.