Wpis z mikrobloga

#przegryw czemu każda laska chce mieć iphona skoro android lepszy? Może trzeba jednak kupić iphona to któraś poleci na telefon?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Slabegeny: bo to nadal w postkomunistycznym kraju pewien symbol standardu ze nie jestes odrzutkiem spolecznym, w krajach pierwszego swiata to po prostu telefon ktory sie kupuje bo jest w sklepie dla nich to jest maly wydatek, choc jest duzo kultuystow appla
  • Odpowiedz
@VIgitt: ale chyba iPhone dla nie technicznych ludzi łatwiejszy w obsłudze. Z androidem jednak są czasami jakieś problemy typu pobierze się film w formacie jakimś nietypowym i nie idzie tego odtworzyć albo plik txt pobierzesz i nie idzie tego odtworzyć. Androida po 2 latach trzeba sformatować bo zaczyna działać wolniej itp itd. (ale nigdy nie miałem iPhone może tam też są podobne problemy).
  • Odpowiedz
@glowaWDZ u mnie priorytetem wejścia w Apple było całkowite wyjście z Google, nie chciałem ryzykować że ich skopane AI się pomyli i zablokuje mi konto, bo uzna normalne zdjęcie za nielegalne albo logowanie z innego kraju za coś podejrzanego i odetnie mnie od wszystkiego.
  • Odpowiedz