Aktywne Wpisy

vorky +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
labelle +9
Moi rodzice całe życie prowadzili gospodarstwo rolne i praktycznie nigdzie nie jeździli. Nigdy nie widzieli morza ani gór, nie byli też za granicą. Wcześniej nie mieli takiej możliwości, a później, gdy już mogłam ich gdzieś zabrać, opiekowali się leżącą babcią. Babcia zmarła dwa miesiące temu i myślałam, że wreszcie po tylu latach będą mogli choć na chwilę odetchnąć i gdzieś wyjechać.
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i

Totalnie się na tym nie znam, wiem że to dość duże przedsięwzięcie. Spotkała mnie niesprawiedliwość ze strony pewnego januszexu i stwierdziłem, że czymś fajnym byłoby stworzenie platformy typu gowork wokół podmiotów specjalizujących się w pewnej niszy.
Wiem, że zbudowanie takiej strony nie kosztuje 3k, ale zastanawiam się mniejwięcej ile.
Druga kwestia, mając taki super cudowny pomysł (tak tak, wiem że każdy tak myśli), środki na postawienie i obsługę oraz zapał do takiego przedsięwzięcia, jak zabezpiecza się przed tym, by podmioty w których wycenia się coś takiego i potencjalnie buduje, nie stwierdziły oświecone pomysłem, że w sumie pan inwestor światły umysł nie jest potrzebny do niczego i że lepiej zrobić coś takiego samodzielnie bez niego? xD
#stronainternetowa #stronywww #hosting #domena #wordpress #gowork
@krzaczor93: A btw. gowork ma? ¯\(ツ)/¯