Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +204
Jak czujecie się z tym, że biorąc kredyt hipoteczny bank wygeneruje dla was z powietrza pieniądze, które będziecie potem zwracać 20 lub 30 lat, marnując przy tym bezcenny i niemożliwy do odzyskania czas własnego życia na spłatę powstałych znikąd pieniędzy oraz odsetek w wysokości 400%?
Blisko połowa kwoty wygenerowanej wam przez bank pójdzie na czysty zysk dewelopera. To będą lata waszego życia w pracy na sam zysk kogoś, kto hehe wstawał rano,
Blisko połowa kwoty wygenerowanej wam przez bank pójdzie na czysty zysk dewelopera. To będą lata waszego życia w pracy na sam zysk kogoś, kto hehe wstawał rano,
Lewusx +59
Siema, siema.
Dawno nic nie dodawałem, a czas leci i jak większość osób już wie, ja w miejscu nie stoję.
Pod koniec października 26-27, skończyłem okres redukcyjny z wagą 108kg.
Dziś
Dawno nic nie dodawałem, a czas leci i jak większość osób już wie, ja w miejscu nie stoję.
Pod koniec października 26-27, skończyłem okres redukcyjny z wagą 108kg.
Dziś
#kiciochpyta #telefony #android #googlepixel
Moze niedlugo pojawia sie jakies dobre promki z sluchawkami na amazonie, to jak masz czas i checi to na takim dealu mozna sporo zaoszczedzic.
Poza tym MSRP nikt nie traktuje na poważnie. Google Store na zachodzie masz 300 EUR upustu za zastaw jakiegoś elektro-śmiecia.
Telefon ładny ciekawy, Google chytrze dba co roku o funkcje dostępne na początku tylko dla najnowszego modelu.
Pixele też szybko tracą na wartości. Swojego sprzedałem kilka miesięcy temu taniej niż starego iPhone 12 Pro żony. Ceny nowych też szybko spadają. W tamtym roku dodawali Pixel Watcha