Aktywne Wpisy

Soothsayer +44
Opowiedzcie mi o swoich dzisiejszych sukcesach
źródło: IMG_20250610_061612
Pobierz
Sportacus +106
Dopiero niedawno się dowiedziałem, że w Polsce był cykl 13 filmów związanych z różnymi świętami obchodzonymi u nas w ciągu roku. Każdy trwa około godziny. Pewnie większość z was kojarzy Żółty szalik i tę słynną scenę z Gajosem, kiedy delektuje się wódką. Będzie co oglądać – może i was to zainteresuje, jeśli jeszcze o tym nie słyszeliście :D
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
źródło: obraz
Pobierz

Dla mnie zwyczajny bańdzior.
@WykopX: gdzie jest ta informacja zamieszczona? bo coś nie mogę znaleźć, widzę tylko "celowa manipulacja"
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@WykopX: analogicznie jak ostatnio spłakali się paranoiczni tropiciele fejków bo Berkowicz wrzucił filmik jak wygwizdali pachołka globalistów, że niby to było na igrzyskach tylko, że nikt tego nie sugerował, a na mównicy jak byk stało gdzie to miało miejsce xD
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@WykopX: Czy to podpada pod manipulację czy nie to nie wiem, ale jak najbardziej jestem zdania że takie znaleziska powinny być zdejmowane, bo one powinny raczej służyć do aktualnych wydarzeń.
Swoją drogą trzeba mieć coś nie tak z deklem żeby wstawiać znaleziska sprzed ponad roku i jeszcze to wykopywać xDDD
Komentarz usunięty przez moderatora