Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
PS. Ostatnio zacząłem usuwać komentarze, które pochwalają cenzurę i usuwanie treści w internecie. Skoro autorzy tych komentarzy są za cenzurą, to raczej nie powinni mieć nic przeciwko, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@rdddd oraz @ajuto00
  • Odpowiedz
@WykopX: lewicowe BBC nie ma problemu z tworzeniem takiego artykułu, a modzi tak, to wiele mówi o cenzurze i ludziach pracujących na wykopie. Wstydźcie się.
  • Odpowiedz
Wg moderacji manipulacją jest to, że artykuł był z maja 2023 roku. Tylko to

@WykopX: gdzie jest ta informacja zamieszczona? bo coś nie mogę znaleźć, widzę tylko "celowa manipulacja"
  • Odpowiedz
Wg moderacji manipulacją jest to, że artykuł był z maja 2023 roku. Tylko to.

@WykopX: analogicznie jak ostatnio spłakali się paranoiczni tropiciele fejków bo Berkowicz wrzucił filmik jak wygwizdali pachołka globalistów, że niby to było na igrzyskach tylko, że nikt tego nie sugerował, a na mównicy jak byk stało gdzie to miało miejsce xD
  • Odpowiedz
@WykopX: to było stare, duplikat ale niech Polacy widzą (bo że p0lka coś pomyśli, zapomnij). Ten negroid nie wiem czy widział jej fejsa, była oficjalną antyrasistką. Mam nadzieję że ją z tego wyleczył. Admini tego portalu to porażka, ma taki wielką władzę u----ć komuś konto i korzysta. Bo oni lubią czarnych, chętnie by z nimi mieli małe muppety pewnie.
  • Odpowiedz
Wg moderacji manipulacją jest to, że artykuł był z maja 2023 roku. Tylko to.

@WykopX: Czy to podpada pod manipulację czy nie to nie wiem, ale jak najbardziej jestem zdania że takie znaleziska powinny być zdejmowane, bo one powinny raczej służyć do aktualnych wydarzeń.

Swoją drogą trzeba mieć coś nie tak z deklem żeby wstawiać znaleziska sprzed ponad roku i jeszcze to wykopywać xDDD
  • Odpowiedz
@WykopX na początku też pomyślałem że cenzura i nieładnie ale potem poszukałem o co chodzi no i wrzucasz „newsy” sprzed dwóch lat. Co to ma na celu oprócz szerzenia nieprawdziwego obrazu i rasizmu?
  • Odpowiedz