Aktywne Wpisy
konik_polanowy +1113
hacerking +126
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Czy istnieje cos na osy/pszczoły/szerszenie, co nie jest szkodliwe dla kotów? Mam osiatkowany balkon na 1 piętrze i kota, który często na nim siedzi. Niestety na balkon coraz częściej przylatuja owady, które mogą zrobić mu/mi krzywdę. Właśnie ściągnęłam go cudem z balkonu, gdzie próbował bić sie z szerszeniem (byl gargantuiczny). Słyszałam ze specyfiki na owady są też szkodliwe dla kotów, wiec pytam, czy jest cos co moge kupic co odstraszy takie owady, ale nie zeobi krzywdy kitku. Dziekuje.
#pszczoly #owady #koty #kitku #natura #osy #szerszendziadu
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
czy zamierzasz truć pszczoły?
Wiedz że jest to bardzo szkodliwe dla środowiska i nas samych tym samym. Nie rób tego, pszczoły są niezbędne do życia.
Dodałbym że jeżeli użyjesz łapki jak z filmu, czy innego środka który wabi, no to nie będziesz miał ich mniej tylko więcej (szczególnie os i szerszeni), a do tego mogą być bardziej agresywne (przy walce o pożywienie).
Lepiej pomyśl o czym nie inwazyjnym, nie
@mirko_anonim chodzi oczywiście o pszczoły, szerszenie i osy nie są tak istotne a rozumiem zagrożenia.
Zobacz proszę powyżej ^ moją odpowiedź która była skierowana do Ciebie:
link do odp:
https://wykop.pl/wpis/77726251/obserwuj-mirkoanonim-czy-istnieje-cos-na-osy-pszcz#271864027
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91