Wpis z mikrobloga

#defilada #wojsko #warszawa
Nie podobało mi się. Nie dotarłam do głównej sceny, ale byłam całkiem niedaleko. Mieli koło nas przejść żołnierze, ale nie dotarli. Wszyscy byli zdziwieni gdzie oni są.
Samolotów mało.
Pojazdów mało i na dodatek tak pędzili, że szok. Na próbie generalnej fajnie byli pilnowani, żeby wolniej a dzisiaj masakra.
I niestety nie da się nie porównać wojsk zagranicznych i naszych: tamci uśmiech od ucha do ucha, machają wszystkim. Polacy? Ktoś tam coś odmacha, ponad połowa spięta, smutna i zmęczona życiem.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@JoMaHaa

to prawda, Amerykanie szli jakby byli banda naszych jeńców, u nas klasa marsz

Ale przynajmniej krok w miarę trzymali. Jak pierwszy raz byli na paradzie, to w sumie początkujący harcerze zamiast nich by się lepiej prezentowali xD
  • Odpowiedz
@framugabezdrzwi: trolujesz ale niech ci bedzie: swieto Wojska Polskiego, defilada, pokaz dla ludzi, prezencja. Chyba miloby było gdyby w taki dzień kompania reprezentacyjna się ładnie zaprezenowala
  • Odpowiedz
Chyba miloby było gdyby w taki dzień kompania reprezentacyjna się ładnie zaprezenowala

@JoMaHaa: trolujesz ale niech ci bedzie: amerykanie są u nas na misji zagranicznej. Na misje zagraniczne nie wysyła się kompani reprezentacyjnych.
  • Odpowiedz
Dzbanie..

@JoMaHaa: widzę, że średnio potrafisz rozmawiać skoro przeglądasz mój profil i odpisujesz mi w innych wątkach oraz wyzywasz od dzbanów.

ale co mnie jacyś amerykanie xd ja o naszych mówię, że wypadli swietnie xd

@JoMaHaa: odnosiłem się wcześniej do twojej krytyki Amerykanów, a nie do chwalenia naszych.
  • Odpowiedz
  • 2
@Szymson: no właśnie na to wychodzi. Szkoda, że nie wiedziałam, bo zabrakło mi pewnie z 200m ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@JoMaHaa @framugabezdrzwi nie kłóćcie się, bo nie ma o co. Każdy z was ma rację. Mnie chodziło o tych, którzy byli w pojazdach. Uśmiechu nie trzeba trenować, powinien wychodzić z chęci, bez względu na narodowość czy okazję.
  • Odpowiedz