Aktywne Wpisy

lskx +34
#raportzpanstwasrodka
Przeglądałem filmy z czasów Koh-Kongu (taka dziura) i trafiłem na Gołębnik 1.0 Klapka. Ja p------e xD.
Gapa na bani od rana, ledwo kontaktuje, Gołębnik w prawie całej krasie - "ogród", tj p--------k. Przewiń pod koniec.
Tag do czarnolistowania: #billy
Przeglądałem filmy z czasów Koh-Kongu (taka dziura) i trafiłem na Gołębnik 1.0 Klapka. Ja p------e xD.
Gapa na bani od rana, ledwo kontaktuje, Gołębnik w prawie całej krasie - "ogród", tj p--------k. Przewiń pod koniec.
Tag do czarnolistowania: #billy

FedoraTyrone +3
Dlaczego moda na Hindusów tak mocno odżyła? Pewne korpo działające również w Polsce, zwolniło niedawno ludzi z Polski i pozatrudniali Hindusów. xD Patrzę na ich stronę na oferty zatrudnienia to na stronie w polskim oddziale wielka pustka, a w Indiach kilka stron ofert. #programowanie #programista15k
Szukam jakiegoś najtańszego pada do PC, który będzie działał pod Win 10. Ważne żeby był bezprzewodowy.
Mam Tv i projektor podpięte pod pc-ta. Często leżąc na łóżku oglądam playlisty youtube na tym telewizorze i chciałbym móc przewijać sobie czołówki, bez konieczności wstawania. Podobnie z projektorem - chciałbym mieć możliwość przewinąć/zapauzować film bez konieczności podchodzenia do myszy czy klawiatury.
Pad do gier nie będzie używany. Szukam czegoś możliwie jak najtańszego.
Pomoże ktoś?
#pad #gamepad #windows10 #komputery #elektronika #rtv #telewizory #projektor
https://allegro.pl/oferta/podswietlana-mini-klawiatura-bezprzewodowa-15670095442
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hungrybolo.remotemouseandroid
Komentarz usunięty przez autora
@zbysze_kk: weź jakiś pilot bo na padzie nie będzie to jakies super wygodne.
Ja o chlebie Wy o niebie. Do czego pilot? Do PC-ta? Pisałem, że oglądam zarówno YT jak i Netflixa ze źródła jakim jest PC. Karta graficzna wysyła obraz wyświetlany następnie przez TV lub projektor. Nie mam smart TV ani projektora z oprogramowaniem, które pozwalałoby na oglądanie serwisów streamingowych bezpośrednio z sieci, dlatego używam po drodze PC-ta.
Szukałem możliwie najtańszego pada, bo potrzebny mi on jest tylko do przewinięcia
Ta apka była by nawet spoko, gdyby nie;
1. Cena - 85zł za wersję lifetime
2. Wolę mieć to mechanicznie pod ręką a nie sięgać po telefon, podnosić go do linii wzroku, co było by uciążliwe podczas leżenia na łóżku i klikać w malutkie ikonki.
Sam pomysł jest OK, ale nie o to mi chodziło, to samo daje mi mini klawiatura bezprzewodowa (którą już posiadam) i ma praktycznie te same
Co do zmapowania przyciskow - mialem jakiegos chinczyka ktorego za zadne skarby ludowe nie moglem pomapowac i skonfigurowac, okazalo sie ze mial qr na dupie ktory po zeskanowaniu prowadzil do steonki w krzaczki i finalnie do autorskiego programu do mapowania tez w krzaczki. Życze ci by
źródło: Custom-game-controls
Pobierz