Wpis z mikrobloga

Ojwojtkowi coś nie idzie.
Ameryka południowa mu się średnio klika - nawet 300k te filmy nie dobijają. Na pewno liczył, że po nudnej Europie ludzie jednak będą zachwyceni nowymi filmami. A tutaj jednak nie. Ciekawe czy coś zarobi na tej podróży dookoła świata.

#ojwojtek #polskiyoutube #friz #podroze
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@damienbudzik:
więcej ciągłego nawijania makaron na uszy z ojsroterią to na pewno mu pomoże :)
w erze vlogerów podróżujących po świecie, jego materiały serio niczym się nie wyróżniają. Tak szczerze, na tle konkurencji są nawet nudnawe
  • Odpowiedz
@damienbudzik: To jest cenna lekcja dla osob tworzacych na YT/planujacych cos tworzyc, zeby kasa nie byla postawiona na 1 miejscu, a zadowolenie widzow.

Bo jak Wojtek mial tę serię z Ameryki (tę poprzednią), to jego filmy klikaly sie tak z 2 razy lepiej. A teraz przed tą serią wrzucil ten nieszczesny film reklamowy i widzowie sie od niego w duzej mierze odwrocili
  • Odpowiedz
@damienbudzik: Nie wiem na co on liczył ale on nie zdobył hypu. Pierwze primo, podróżnicy są ciekawi, ale to nisza, i nigdy nie wybijesz sie poza nisze robiąc tylko to. W historii swiata są dosłownie pojedycze jednostki którym udało sie w bić do mainstramu. Wiec jezeli tak liczył to sie przestarzelił. Dwa robił jakiś g---o normicki kontent z chalengami ktore nie miały sensu. Gdzy zaczał od chalegów które maja sens,
  • Odpowiedz
@damienbudzik: ja myślę że dużo osób po prostu skipuje to daily, a w momencie jak zrobi jakiś ciekawy tytuł/miniaturke, ludzie wchodza i oglądają kilka filmów pod rząd.
Raczej mało osób jest zainteresowanych losowym krajem w ameryce płd, ale chętnie obejrzało by film "Wszystkie kraje w ameryce płd w 2 tygodnie".
Ojwojtek nie ma kontrowersyjnego kontentu, więc nie ma co odrazu klikać.
Minusem na pewno jest też rozjazd z czasem, czujesz
  • Odpowiedz