Wpis z mikrobloga

Panowie eksperci, jakie przewidywania, jakie nadzieje, jakie realne typy?

Legia gra mecz absolutnie najważniejszy w kontekście walki o 2 miejsca w LM. Do tego z bezpośrednim rywalem - ligą duńską, więc wywalenie Brøndby z pucharów będzie miało większą wartość niż wywalenie innej drużyny.
Będe się trzymał niepopularnej opinii że Brøndby jest to klub na poziomie Bodo, do tego dużo bogatszy i grający na codzień w nieco lepszej lidze więc absolutnie nie można ich lekceważyć.
Jedna drzemka w obronie, Tobiasz puści jakiegoś szczura i bardzo łatwo może zrobić się smród. Koncentracja i agresja będą niezbędne od pierwszej do ostatniej minuty.
Ogromny plus - pełne trybuny na Ł3.
Legio, musisz.

Śląsk to w tym sezonie straszne placki. Chciałbym coś pozytywnego napisać no ale nie potrafię. W miniony weekend śmialiśmy się z Rakowa i Lecha że atakują Makuchem i Szymczakiem - no to wrocławianie mają parodyste kilka klas gorszego na szpicy. Każdy punkcik wywalczony z St Gallen będzie bardzo miłą niespodzianką ale dla mnie to oni w obecnej formie nie przeszliby ŁKSu.
Śląsku, jeśli rywal przyjedzie głównie zwiedzać Wrocław wykorzystaj szanse i nabij jakiś remis.

Wisła, mimo że teoretycznie najsłabsza uważam że ma jakieś minimalne szanse. Spartak to nie jest żadna wielka ekipa, do tego mogą trochę odpuścić w rewanżu. Krakowianie, mimo że potrafią zagrać katastrofalnie mają pewien potencjał i szczyt możliwości mają dość wysoko - o ile zagrają maksa i nie będzie wylewów w obronie.
Wiślacy mają dwie brameczki do odrobienia. Jeśli do przerwy padnie pierwsza, to dogrywka będzie w zasięgu, a wtedy cholera wie co się może stać.
Wisło, zaskocz wszystkich i przedłuż swoją przygodę.
#mecz #ekstraklasa #lke
thorgoth - Panowie eksperci, jakie przewidywania, jakie nadzieje, jakie realne typy?
...

źródło: GVAG4rTXEAAllRe

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth powiem tak:
Co do Legii: jestem pozytywnie zaskoczony, że będzie pełny stadion, bo myślałem, że nie będzie można Łazienkowskiej zapełnić przez te kary. A co do samej gry to ja cenię Feio mocno i wiem, że nie roztrwoni pozytywnego wyniku na wyjeździe. Warto dodać, że Legia nigdy nie przegrała wyjazdowego spotkania w eliminacjach LKE, więc dlaczego u siebie miałaby przegrać I to 2 bramkami lub skazać się na dogrywkę. O
  • Odpowiedz