Aktywne Wpisy
ziomus13 +766
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

jeżeli mowa o kompach to najlepsze kanały to pewnie beda:
gamers nexus
hardware unboxed
digital
@OwyBEB: M4K Miłośnicy czterech kółek
I Szary Jeleń oczywiście z elektroniki, bo też widzę, że nie ma na liście.
https://youtube.com/@szaryjelon
@CalibraTeam: Przecież napisał wyrażnie: Bez youtuberów znanych tylko z tego że są znani, czy z parciem na szkło.
Fabryki w Polsce - pokazywane są tam jak produkują różne rzeczy w polskich fabrykach, np. paluszki beskidzie, chipsy lay's, parówki, ale jest też dużo produktów, które nie są spożywcze.
Z astronomii polecam też PBS Space
Dodaj podcast wojenne historię - o 2 wojnie światowej
Coleslav - o komputerach
i brakuje mi jeszcze Działu zagranicznego: https://www.youtube.com/c/Dzia%C5%82Zagraniczny choć nie wiem do której kategorii bym go tutaj zaliczył(chyba bieżące wydarzenia)
Głównie o starożytności i wczesnym średniowieczu.
Zdecydowanie polecam 😉
@OwyBEB: ja prdl...
Historyczny Top
Thrashingmad I jego seria o historii Polski (bo są też gry, ale nie o nich mówię)
Kanał historyczny
Podcast Wojenne Historie (słynne wojna to system)
Radio Naukowe
@OwyBEB: Większość tych polskich jutuberów to kopiują kontent z kanału LinusTechTips. Często nawet 1 do 1; kilka dni/tygodni po ukazaniu się filmu na kanale Linusa.
Z tech kanałów da się oglądać Klawitera i Sapera Elektrozłomiarza. Reszta to fujka.
Koniecznie na liście powinny pojawić się kanały takie jak Na Wschód Od Bliskiego Wschodu Wojciecha Szewko, Irytujący Historyk, kanał Daniela Rakowieckiego, czy De-kompozytor.
Polityka i gospodarka:
- polityka zagraniczna - naprawdę super,
- wolność w remoncie WEI,
- biznes
Kuba Midel