Aktywne Wpisy

daeun +120
#rozdajo jakiego na wykopie jeszcze nie było. Mam luźne 1,5mln złotych i z checią pomogę odmienić życie kilku z was.(。◕‿‿◕。)
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci

źródło: temp_file1653295140056787202
Pobierz
KsiezniczkaDunia +58

źródło: temp_file7059962996228811810
Pobierz
Z uczelni wysyłają mnie na konferencje naukową do Japonii w Kyoto. Ja zasadniczo nie jestem fanem podróżowania (pierwszy raz poza Europą), ale jak już mam bilet i hotel za darmo, to planuję pozwiedzać. Będę tam 2 tygodnie z czego 4 będę na konferencji.
Jako, że moja wiedza o Japonii kończy się na serii gier Yakuza i Persona to nie wiem za bardzo co zwiedzać. Na pewno chcę zobaczyć Akihabarę, gorące źródła w Kyoto, Kabukicho (podobno jest identycznie odwzorowane w Yakuzie).
Brałem pod uwagę jakiś wypad poza miasta by zrobić sobie cało-dniowe chodzenie, ale jak sprawidzłem jaka tam będzie temepratura to zmieniłem zdanie. Czy ktoś tutaj ma pomysł co tam jeszcze zwiedzać? Byłbym wdzięczny za każdą radę, zwłaszcza od osób, które tam były.
#japonia #podroze #podrozujzwykopem
Tokyo - Teamlab Planets
Ichiran
Zamek w Osace
Kyoto - Bamboo forest i okolice
Shibuya Crossing + zarezerwować wejście na dach w
Możesz sobie zrobić wycieczki do osaki i Tokyo.
Zrób sobie Suica card na transport publiczny. Tokyo Sky tree jest fajne
@kastrator2 Okej, brzmi sensownie. Jak mnie nie sparaliżuje temperatura to wszystko