Aktywne Wpisy

lubaxd +29
#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie

źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz
civilburger +146
W lutym urodziło się mniej niż 18 tys. dzieci.
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci
Polecacie/odradzacie?
Pomogła/zaszkodziła?
#motocykle #mechanikamotocyklowa
źródło: Plukanka-silnika-motocyklowego-LIQUI-MOLY-MOTORBIKE-FLUSH-250-ml-21717
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Płukanka + świeży tymczasowy olej na wymycie po płukance + docelowy olej.
Efekt jest taki, że świeży olej trzyma mi mniej więcej kolor przez sporą część sezonu, wcześniej byl ciemny już po kilku dniach jeżdżenia od wymiany.
@tomasz-aleksander-barania nic się nie dzieje, po prostu zauważyłem, że jest taki produkt to pytam o jego skuteczność i celowość.
@George_Liquor Stosuje przy każdej zmianie oleju. Płukanka ma sens przy regularnym stosowaniu przy każdej wymianie oleju. Gwarantuje, że nic się nie stanie i możesz bezpiecznie stosować. Od lat używam w motocyklu i samochodach
@Zielony34: a ja od lat nie stosuje i gwarantuje, że się nic nie stanie. Natomiast jaką dajesz gwarancje, że po zlaniu resztka tego dziadostwa nie zostaje i nie rozcieńa oleju który już nie będzie miał tych samych właściwości. Lepiej dwa razy częściej wymienić olej niż jest to zalecane
@George_Liquor tak, w moto stosuje "płukankę olejowa". Wlewam jakiś tani olej, robię z 300-500 km, zlewam i zalewam docelowy ¯_(ツ)_/¯ jak w aucie sobie muszę zrobić płukankę bo mam strasznie zasyfiony ecotec, tak w moto nie widzę sensu. Regularna zmiana oleju albo gorszy olej i za chwilę zmiana na docelowy.