Wpis z mikrobloga

Mam pytanie natury technicznej dotyczącej olx i firefox'a, może miał ktoś podobny problem. Od jakiś 2-3 lat przy próbie wpisania nazwy miejscowości do wyszukiwania, w momencie wyboru miasta wyskakuje mi błąd olx w stylu " Ups! Coś poszło nie tak..." i tak za każdym razem. Praktycznie nie mogę wyszukiwać produktów z danej miejscowości, muszę używać apki na telefon.

Dzieje się tak na dwóch różnych komputerach, na obu firefox, powyłączane adblocki itp. Na Edge oczywiście wszystko działa.

#olx #firefox
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Radkovich: U mnie tak było i chyba nadal jest. Też wyłączałem adblocki i jakieś inne wtyczki i nic nie pomagało. To chyba zależy od ustawien prywatności w FF. Ale już dalej nie grzebałem.
  • Odpowiedz
oprogramowanie od OLX grupa polska nie jest najlepsze, to chyba każdy widzi, ale nie nie mam tego problemu, może to coś nie wiem z udostępnianiem lokalizacji (FF-> OLX) wyłącz to. Po lewej od paska adresu URL masz ikonki, tam mam ochronę prywatności i blokadę udostepnienia lokalizacji ORAZ uBlock. Dziala. Ale błędów tam na OLX jest dużo i tak, czy tam czy gdzieś indziej często coś jest "upsss".
  • Odpowiedz
  • 0
@cyganztorunia: Dzięki za sugestię. Mam tylko dwie ikonki prywatność (tarcza) i kłódka , nie widzę żadnego info o lokalizacji, ale będę szukał dalej. Musiałem to chyba wyłączyć w configu firefoxa kiedyś ;)
  • Odpowiedz