Aktywne Wpisy

6poziomprokrastynacji +1361
#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli

źródło: 1000015300
Pobierz
hirek_gawron +1716
stop żaby czas

źródło: temp_file7983847299932517408
Pobierz
źródło: temp_file1077371282220986287
Pobierz@lubiepepsi2137: za wyjątkiem wykopowych fajnokremlaków, tyle, że ich akurat do normalnych nikt normalny nie zalicza
Tak wygląda reakcja cywilizowanego świata na wydarzenia w Rosji. Zniszczone domy? Ranni cywile? 100 tysięcy uchodźców?
źródło: images
Pobierz@bombastick: Część z nich to płatne trolle (kto płaci - nie wiem). Na przykład Stabilizator to multikonciarz (czego są dowody) z jawną propagandą anty-ukriańską.
@lubiepepsi2137: wejdź na fanpage konfederacji albo pis
@lubiepepsi2137: informacja nieprawdziwa, USA i Niemcy są zadowolone z ukraińskiej ofensywy ( ͡° ͜ʖ ͡°)