Wpis z mikrobloga

#tinder
Dzien dobry, ja z takim małym problemem xD niestety miałem dzban moment... koelga mnie spytał, czy nie zaloze fake konta zeby obadac coś tam, mowie dobra spoko... załozylem i dostalem bana bo w------m tam jakies upo foty co miałem pod reką nie wiem co to było jakis mem czy coś.. no i oczywiście banik do momentu rozpatrzenia weryfikacji, napisałem do supportu, żeby usuneli to konto, bo generalnie to sam sobie chciałem za tydzień założyć jak będę mieć foty, a tak to nie wiem co mogę więcej zrobić. Jak wyzeruje stary iphone 6s, podepne nową karte - zwykłą jak i sim to potem mogę normalnie korzystać czy już ten iphone jest powiązany do tego konta icloudowego na amen? Chyba, że macie jakąs rade, albo jakąs inna opcje zeby do tego supportu napisać bo niby mieli odpisac w 24h ale niestety cisza do 3-4 dni... Jak macie jakies rady to plis dajcie, bo wesele nadchdodzi + samotnosc mocno. Wyzywać można smiało bo nie wierze ze jestem takim dzbanem, ale pamietam ze kiedys takiego gowna nie było. Tak mialem tindera ostatni raz 5 lat temu.
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach