Wpis z mikrobloga

Tez macie beke z tych zalosnych gymceli? Śmieszni insecure ludzie z niską samooceną.
Najlepsze jest to, ze ich zazwyczaj glowne powody cwiczenia na tych silowniach sa bez sensu.

Powód nr:
1.Zdrowie - silownia nie ma nic wspolnego ze zdrowiem. Jest to nadwyrezanie swojego organizmu i wystawianie go na silny stres, wydzielanie kortyzolu, występuje tam masa kontuzji. Ludzie ci rowniez jedza bardzo często duzo przetworzonego jedzenia, cukru i innego syfu aby podbic tylko kalorie. Juz nie mowie o sterydkach ktore obciazaja wątrobe, serce, powodują jakieś obrzydliwe zmiany skórne i skracają życie.
Dla zdrowia to wyjdź sobie na spacer na świeżym powietrzu i słońcu, rozciąganie się, ewentualnie na luźne pływanie w morzu, o ile możesz.... 😉 Testosteronu też Ci to nie podwyższy, badania wykazały że osoby ćwiczące już długo na siłowni a które nie są na cyklu TRT mają go naturalnie bardzo mało, a nawet występują u nich spadki nastroju, motywacji, depresja, po prostu z nadwyrężenia organizmu i wystawienia go na zbyt duży stres.

2. Aby czuc sie bezpieczniej. Czaicie? Goscie setki godzin tam spedzaja, marnuja kase na gore jedzenia i kolejne godziny na zjedzenie tego, paradoksalnie waląc sterydy i syf jedzenie sami sobie to życie skracają... zamiast kupic sobie jakas bron do obrony i czuc sie dzieki niej bezpieczniej.

3. No i ostatni, najważniejszy powód... nie oszukujmy się - wiekszosc tych pathetic typów cwiczy po to, zeby podobac sie bardziej kobietom. Klamia oczywiscie ze nie no to po to aby byc lepsza wersja siebie kazdego dnia, oni to robia dla samych siebie... no no... Zazwyczaj sa to slabi z twarzy i wzrostu mezczyzni ktorzy robia sobie nadzieje, ze beda sie bardziej podobac plci przeciwnej.
Niestety realia sa takie ze kobiety przyciaga glownie twarz i wzrost. Dla wiekszosci wrecz muskulatura jest odpychajaca. Na takim tinderze np wiele kobiet mówi że zdjęcie bez kosuzlki to red flag, liczy się tylko twarz. Ale komu będą się bardziej podobać na pewno? Innym mężczyznom. Wejdźcie sobie na profil jakiegoś "fit" modela na ig i spójrzcie na lajk i komentarze, obserwujących - większość to faceci

#sport #silownia #mirkokoksy #blackpill #looksmaxing #s--s #zwiazki #chad #gymcel #kobiety #rozowepaski
msea940 - Tez macie beke z tych zalosnych gymceli? Śmieszni insecure ludzie z niską s...

źródło: dssfsfs

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@msea940: Ja mam bekę z ludzi którzy deprecjonują dbanie o siebie.
I jak walenie TRT i dirty bulking nie ma nic wspólnego ze zdrowiem.

To uczciwe chodzenie na siłownie, z dobrym planem, czasem na cardio i czystą dietą jest jak najbardziej zdrowe.
A i wierzę również że wysiłek fizyczny i zdrowa dieta ma wpływ na atrakcyjność, również twarzy.
Oczywiście nim starszy jesteś tym te zmiany są wolniejsze i delikatniejsze.
Ale
  • Odpowiedz
@msea940: Bieganie lepsze - dużo tańsze, więcej endorfin się wydziela no i lepiej być chudym i mieć wyostrzone rysy twarzy, niż mieć dużo mięśni, ale okupionych tłuszczem na mordzie.

paradoksalnie waląc sterydy i syf jedzenie sami sobie to życie skracają... zamiast kupic sobie jakas bron do obrony i czuc sie dzieki niej bezpieczniej.

@msea940: Byle jaki suchoklates trenujący boks przez rok poskłada takiego sztywniaka gymcela w parę sekund.
  • Odpowiedz
  • 7
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: bieganie też jest średnie. Wbrew pozorom nie jest takie dobre dla serca, obciąża też stawy i jak biegasz dużo to się zajeżdżasz, masz kalorie w plecy które ciężej potem uzupełnić zdrowym jedzeniem i żeby nie być za chudym często jesz jakiś syf żeby podbić kcal. Najzdrowszy jest po prostu spacer
  • Odpowiedz
@msea940: pływanie i wymachy kettlem w stylu hardstyle. 5 basenów kraulem, 5 grzbietem, uczę się motylkowego. Wymachy 16 kg, 10 minut nonstop raz dziennie. Basen 3x w tygodniu, wymachy codziennie. Wszystkie bóle stawów zniknęły na amen w pół roku. W stopach mam j----e sprężyny, wyskakuje z łóżka, górskie szlaki po 50 km nie robią na mnie wrażenia. Psychika również się poprawiła, jestem bardziej agresywny mentalnie. Nigdy nie czułem się lepiej.
  • Odpowiedz
@msea940: chodzę na siłkę, nie biorę sterydów, baby mnie nie interesują, bo gejoza silna w chłopie, nie liczyłem nigdy w życiu kalorii, nie miałem kontuzji, poza żelastwem chodzę sobie też na pilates ze starszymi paniami i kurde nie oddałbym za nic w świecie, bo to jest ogromna poprawa zdrowia psychicznego. Z boku mogę wyglądać jak ciotowaty karzeł co nie ma powodzenia u kobiet, ale serio jest cała masa typów co
  • Odpowiedz
@msea940: zanim wezme twoja opinie pod uwage to odpowiedz mi prosze na 3 pytania
1. ile kg bierzesz na ławce
2. ile kg bierzesz w przysiadzie
3. ile kg bierzesz w martwym
jeżeli którakolwiek z tych wartosci jest mniejsza niz 100kg to twoja opinia jest g---o warta, pozdrawiam
  • Odpowiedz
@msea940:

Tez macie beke z tych zalosnych gymceli?

Dlaczego miałbym mieć bekę z kogoś, kto chodzi na siłownię? Co mnie to w ogóle mogłoby interesować? Zajmuje się swoim
  • Odpowiedz
@Archaniol_bo_rzyga_bryje:

Byle jaki suchoklates trenujący boks przez rok poskłada takiego sztywniaka gymcela w parę sekund.

Nie pisz takich bajek, bo jeszcze ktoś to weźmie na poważnie. Jednak też zależy, jak według ciebie wygląda suchoklates/sztywniak gymcel
  • Odpowiedz