Wpis z mikrobloga

@Artok: czyli w sumie co to znaczy
Edit
Dobra ogarniam zostanie ten zje*bany układ z wyszukiwania z połączonymi ofertami. Jeszcze ostatnio myślałem, że to jedna z niewielu stron gdzie wyszukiwarka działa w miarę normalnie, porównywalnie do tych sprzed 15 lat gdzie rzeczywiście pokazuje ci to, czego się szuka
  • Odpowiedz
  • 48
@525tds do tego ten układ zwyczajnie nie działa - wchodzisz w jakaś ofertę, a w środku zupełnie inny przedmiot niż w wynikach wyszukiwania XD
  • Odpowiedz
@Artok: najgorsze jest to, że wpisujesz w wyszukiwarkę coś czego szukasz i obok to samo w incognito ... i masz 20 vs 60 ofert
  • Odpowiedz
najgorsze jest to, że wpisujesz w wyszukiwarkę coś czego szukasz i obok to samo w incognito ... i masz 20 vs 60 ofert

@Szala: pamiętam jak na aliexpress było podobnie, jeśli chciałeś coś znaleźć, to tylko w incognito, po kilku latach to poprawili i teraz nie da się nic znaleźć ani będąc zalogowanym, ani w incognito
  • Odpowiedz
@allegro_pl: ale wasze wszystkie ostatnie zmiany z agregacjami po prostu nie działają. Wiem, że ciężko Wam to zaakceptować ale po prostu przepaliliście tysiące roboczogodzin na beznadziejne rzeczy.

Teraz jakiś PM to przepycha, żeby dopchnąć sukces zamiast zastanowić się czy jest to dobre dla użytkowników. Jest tylko dobre dla sklepów bo chcecie lepiej konkurować (według waszego zdania) z nadchodzącymi rzeczami typu marketplace od morele.
  • Odpowiedz
Jeszcze ostatnio myślałem, że to jedna z niewielu stron gdzie wyszukiwarka działa w miarę normalnie, porównywalnie do tych sprzed 15 lat gdzie rzeczywiście pokazuje ci to, czego się szuka

@525tds: to chyba nie korzystałeś z allegro jakoś od zeszłego roku
  • Odpowiedz