Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +67
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie

źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz
Cześć,
Mam pytanie, może mądre może głupie, nie wiem (ʘ‿ʘ)
Znajony ze Szwajcarii będzie wysyłał mi paczkę i zastanawiam się czy jest opcja żeby to wysłał do jakiegoś punktu odbioru. Szwajcarska poczta działa podobno bardzo sprawnie jeśli chodzi o przesyłki międzynarodowe, więc może jest opcja wysłania tego na adres UP na zasadzie poste restante? Bo wysyłka do jakiegoś paczkomatu chyba nie wchodzi w grę? Śledztwo w googlach nie dało jednoznacznej odpowiedzi. Ma ktoś jakieś doświadczenie z odbieraniem przesyłek z zagranicy (nie od majfrendów ( ͡º ͜ʖ͡º)) w UP albo jakimś innym punkcie odbioru?
Obsługa klienta twierdzi, że bezpośrednio na paczkomat nie można, ale można przekierować na paczkomat po odprawie celnej. O ile kurier ogarnie to jest to jakieś rozwiązanie. Dzięki za podpowiedź.