Aktywne Wpisy
szczurek_87 +177
mickpl +253
Podatek od pustostanów byłby wybitnie efektywny i ściągalny. Tak, może w latach 90 przechodziłby jakieś przekręty z fikcyjnym najmem na szwagra, ale dzisiaj to będzie margines. Wszystko jest zelektronizowane, przepływ informacji błyskawiczny. Urzędy zaraz miałby patenty typowania oszustów po pomiarach liczników wody czy czymś w tym stylu.
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
I przez takich głupków jak ja to teraz nie moglibyśmy patrzeć, jak polskie czołgi biorą udział w ofensywie ukraińskiej na terenie rosji. Coś pięknego.
Polski sprzęt niszczący kacapskie wojska napawa dumą, niczym pierwsza poważna rozprawa mojej córki w roli adwokata (studiowała prawo). Dosłownie do niczego innego nie trzymamy wojska i sprzęt wojskowego..
#ukraina #wojna #wojskopolskie
Wysłanie ukraińcom tak dużej pomocy wojskowej to chyba jedyne, co dobrze zrobił rząd pisdzielców. Pewnie kaczka się zejszczała ze strachu, że będzie następna, ale efekt się liczy i ja na pewno go zapamiętam.
@niegwynebleid: my na ten przykład byliśmy w tym roku we Włoszech na 2 tygodnie. Pozdrawiam i smacznej kawusi życzę!
@niegwynebleid Od samego początku tez byłem zadowolony z przekazania tego sprzętu, który teraz robi to, do czego był trzymany. Zamiast opłacać jego utrzymanie, a docelowo płacić za rozebranie, sprzęcik spełnia swoją podstawową funkcję bijąc kacapów. Gdyby większość krajów oddała tyle
Na pewno ukry chwalą naszą wersję ichnijszego ERA gdyż w przeciwieństwie do cyrylicowych wynalazków jest ciasno upakowana, więc nie ma aż tylu słabych punktów. A przecież obecnie czołgi zbierają ogrom uderzeń kumulacyjnych z dronów.