Wpis z mikrobloga

pytanie do wyborców lub osób które utożsamiają się z poglądami #lewica

Co wami kieruje, że tak mocno popieracie przyjmowanie nielegalnych imigrantów z afryki? Pytam serio, bez kręcenia #bekazlewactwa . Próbuję to zrozumieć ale nie potrafię znaleźć ŻADNEGO logicznego argumentu.

Czy bierzecie pod uwagę długoterminowe konsekwencje takiej polityki? Szacuje się, że w ciągu najbliższych 10 lat muzułmańskie partie zaczną zdobywać (w sposób demokratyczny) władzę w krajach zachodniej Europy.

Przecież to kompletnie kłóci się z waszymi poglądami o tolerancji #lgbt i równouprawnieniu. Co z #feminizm em? Rozumiem, że umniejszona rola kobiety w islamie już wam nie przeszkadza?
Z jednej strony walczycie o świeckość państwa, z drugiej chcecie jeszcze większego rozpowszechnienia islamu. I mamy takie obrazki jak rzecznik brytyjskiej policji witający się w TV powiedzeniem "salam alejkum".

To nie są "biedni uchodźcy szukający pracy". To często młodzi, agresywni mężczyźni, którzy jadą tu po socjal, myślę, że nikt już co do tego nie ma wątpliwości. Faktem są za to gwałty, kradzieże i ogólny wzrost przestępczości. Zamiast asymilacji mamy getta i no-go zones. Powtarzam, to FAKTY o których mówią oficjalne raporty i statystyki. Fakty o których każdy może się samodzielnie przekonać.

Przyjmowanie nielegalnym imigrantów nie rozwiązuje problemu tylko ten problem napędza - każdy przyjęty nielegalny imigrant staje się sygnałem dla kolejnych, że warto podjąć ryzyko.

Jak zamierzacie chronić prawa kobiet i mniejszości seksualnych, gdy islamiści zdobędą realną władzę? Co powiecie ofiarom przestępstw popełnianych przez imigrantów? Że to "koszt różnorodności"?

Naprawdę zadziwia mnie ten brak logiki i konsekwencji, może ktoś z was będzie w stanie wytłumaczyć z czego on wynika.

#polityka #imigranci #europa #neuropa
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mezomorfix: na przykład wrzesień 2021, Pszczyna. 25 stycznia 2022, Częstochowa. Dalej by żyły gdyby nie te przepisy, i nie wiem czy to był strach lekarzy przed zerem czy krzyż wbity w mózg, pewnie już się nie dowiemy.
  • Odpowiedz
Co wami kieruje, że tak mocno popieracie przyjmowanie nielegalnych imigrantów z afryki?

@kniew: A poznałeś kiedyś kogoś takiego, kto tak popiera imigrację dla samej imigracji? Jeszcze lewicowca? Tak poza tym, co widzisz na twitterze, czy w innych bańkach, które mają wzbudzać u ciebie oburzenie. Generalnie twój wpis pełen jest różnych śmiesznych wyobrażeń o tym, czym poglądy lewicowe są i wygląda to tak, jakbyś nigdy nie próbował się dowiedzieć, o co
  • Odpowiedz
@assninja:

na przykład wrzesień 2021, Pszczyna. 25 stycznia 2022, Częstochowa.

No spoko ale to są pojedyncze przypadki na rok. Dlaczego lewactwo w pierwszej kolejności nie robi afery na przykład z tego że CODZIENNIE na polskich drogach ginie 5-15 osób?? Dlaczego w mediach jest debata o temat który jest marginalny?
Poza tym, faktycznie zmarło 2 kobiety ale ile istnień ludzkich zostało uratowanych przez zakaz aborcji? Zakładam że tysiące.
  • Odpowiedz
@assninja: NO JAKICH PRZEPISÓW? PRZECIEŻ ABORCJA JEST DOPUSZCZALNA W MOMENCIE GDY ŻYCIE KOBIETY JEST ZAGROŻONE. nie masz pojęcia o czym piszesz.

nie wiem jakie to są "NASZE" postulaty, ja jestem wolnościowcem i uważam że każdy powinien decydować o sobie. Ale pisowiec/konfederata nie zrozumie.

3 miesięczne dziecko nie może o sobie dectydować a lewactwo takie dzieci chciałoby móc zabijać. zobacz sobie jak wygląda dziecko w 3 miesiącu ciąży zanim napiszesz wysryw
  • Odpowiedz
yły gdyby nie te przepisy, i nie wiem czy to był strach lekarzy przed zerem czy krzyż wbity w mózg, pewnie już się nie dowiemy.

@assninja: no zajebiscie, dwa przykłady gdzie zawinił lekarz (?) a nie przepisy, dlatego będziemy protestować i domagać się zmiany przepisów aby móc bez jakiejkolwiek przyczyny zabijać nienarodzone dzieci w 3 miesiącu ciąży LOGIKA LEVEL HARD jak przystało na zjeb@ne lewactwo.
  • Odpowiedz
  • 2
@wstanczyk: no czekaj, ale skupmy się na faktach. Na KO, Trzecią drogę i Lewicę zagłosowało ponad 10 mln osób więc zakładam że te osoby popierają ich politykę migracyjną.
O ile jeszcze KO i Trzecia Droga można tłumaczyć tym, że zwyczajnie okłamywali swoich wyborców co do stosunku do nielegalnych imigrantów (chociaż było oczywiste jak to się skończy), tak akurat Lewica wprost głosiła 'REFUGEES WELCOME' i obecna polityka nie jest żadnym zaskoczeniem.
  • Odpowiedz
domagać się zmiany przepisów aby móc bez jakiejkolwiek przyczyny zabijać nienarodzone dzieci w 3 miesiącu ciąży

@fammeeboy: jak to jest bić chochoła, dobrze niedobrze?

PRZECIEŻ ABORCJA JEST DOPUSZCZALNA W MOMENCIE GDY ŻYCIE KOBIETY JEST
  • Odpowiedz
@wstanczyk: a kto biegał z pizzą przy białoruskiej granicy? kto chciał przyjmować wszystkich ciapatych których podrzucają nam ruscy? kto organizował marsze i prostesty? a kto głosował na ten lewacki rząd?
  • Odpowiedz
@marciniak585: wow zajebiste masz argumenty xD Nawet idioto nie zauważyłeś że temat aborcji zaczął brainlet wyżej by bić chochoła w jego głowie.

Skoro to taki nieistniejący temat to po cholerę zmienialiście przepisy na zamordystyczne jak z Salwadoru? 30 lat było dobrze.

afrykańscy inżynierowie i lekarze was zaczną ubogacać kulturowo. was i wasze rodziny.

takimi wysrywami dajesz tylko sobie świadectwo. Tymczasem rekordową ilość inżynierów sprowadził wasz kochany pis.
  • Odpowiedz
@marciniak585: łżesz jak pis i tylko wyzywać umiesz? Brawo jasiu. Kończę ten debilny temat bo tylko się śmietnik robi we wpisie OPa

bo platfusy wcale pisiorów nie chcą rozliczać

znowu łżesz, to konfa broni pisu a PO właśnie ich ciąga po komisjach śledczych.
  • Odpowiedz
@marciniak585: Borze szumiący, nie rozumiesz (albo udajesz) prostego skrótu myślowego. Zapadł wyrok TK, który zmienił sytuację aborcyjną w Polsce. Trybunał w ostatnich latach jest upolityczniony. Można zatem skrótowo uznać, że władza odpowiada za zmianę. Jeśli nie przepisów to stanu faktycznego. Nie udawaj idioty, bo nie można być aż takim ;)
  • Odpowiedz
A na samą lewicę głosowało prawie 2 mln ludzi. Więc nie tłumacz mi że ludzie z poglądami lewicowymi tak naprawdę nie są za przyjmowaniem imigrantów, a to co widzimy w mediach to tylko zamknięta bańka informacyjna.

@kniew: Stuprocentowa zgodność poglądów elektoratu i partii występuje tylko w idealnym świecie, a w realnym trzeba niestety wybierać co jest dla ciebie ważniejsze, a na co trzeba czasem przymknąć oko.

Zdarzało mi się głosować na lewicę, mimo
  • Odpowiedz
no czekaj, ale skupmy się na faktach. Na KO, Trzecią drogę i Lewicę zagłosowało ponad 10 mln osób więc zakładam że te osoby popierają ich politykę migracyjną.

@kniew: Jaką politykę migracyjną? O czym konkretnie mówisz? Poza tym, apropos mojego argumentu, że mylisz lewicę z liberałami, spośród tych masz dwie partie liberalne i jedną lewicową. Ale żadna z nich nie popiera niekontrolowanej i masowej migracji.

a kto biegał z pizzą przy
  • Odpowiedz